fbpx

A cégről

Kik vagyunk?

A tetőfedő anyag kereskedelem és a tetőszerkezet gyártás kiemelkedő hazai képviselői vagyunk. A közel 20 éves szakmai gyakorlattal és a több, mint 2.000.000 értékesített tető m2-rel a Dél-Dunántúli régió piacvezető tető kereskedői lettünk. Beszállítóink és partnereink számtalan elismeréssel jutalmazták elért eredményeinket. Egyediségeink (tetőfalu mintapark, faanyagtárolás technológia, tetőszerkezet gyártás robottechnikával vagy az általunk rendezett tetőkonferenciák megkülönböztet minket a tetőfedő anyagok piacán, és értéket jelent vásárlóink számára. Értékesítőink magas szakmai felkészültsége garanciát ad arra, hogy hatékonyan találjuk meg a vevői igényekre jellemző optimális megoldásokat.

Arra törekszünk, hogy közreműködésünkkel tartós és jól működő házak készüljenek hazánkban, melyek biztosítják az épületek használhatóságát akár több generáció számára.

Annak tudatában, hogy mi minden esetben a jó minőségű, hosszútávú megoldásokat keressük, a csapatunk minden nap új kihívással szembesül. Mi nem hagyjuk ügyfeleinket azzal a kétséggel, hogy “…vajon meddig lesz jó az új tető?” Ez az alapvető tényező, ami megkülönböztet minket másoktól. Számunkra az értékesítéssel csak elkezdődik egy partneri kapcsolat. Bárki hívhat minket, készséggel segítünk. Ha kell, akár a kivitelezési címre megyünk és helyszíni mérnöki tanácsot adunk. Mindennapi munkánkat a vevői elégedettség vezérli.

Értékeink

MINŐSÉG

Ez minden értékesítésnek szerves része, és lehetővé teszi számunkra, hogy hosszútávon is működő megoldásokat ajánljunk. Ha ügyfeleink megbíznak bennünk, akkor mi gondoskodunk minden részletről, amit gyakorlatilag szükséges és fontos beépíteni. Mivel az ügyfél igényei a legfontosabbak, ajánlat készítés előtt igyekszünk a lehető legjobban megismerni magát a megoldandó feladatot. Számunkra a megbízhatóság alappillére a pontosság – tudjuk milyen értékes az idő a mai világban.

hatékonyság

A folyamatos vásárlói megkeresések bizonyítják, hogy tevékenységeink hatékonyak. Nagyon fontos itt is az ügyfél igénye és az, hogy jó javaslatokat tegyünk. A tapasztalatunk garancia arra, hogy mindezt hatékonyan tegyük meg, mely esetben egy komplex elemzéssel az igényekből kiindulva számos fontos kérdést vizsgálunk, pl. megbízhatóság, rendszer szemlélet, kivitelezési idő, optimalitás, statika, logisztika, és nem utolsó sorban a költséghatékonyság.

technológia

Az általunk képviselt építőipar rohamosan fejlődik. Legalább havonta kapunk egy-egy hírt különféle újdonságokról. Ahhoz, hogy biztosan tudjuk alkalmazni a legújabb technológiákat, folyamatosan képezzük magunkat, így ezek nem akadályok, hanem újabb lehetőségek számunkra. Egyetlen motivációnk a folyamatos fejlődés és a tanulás. Másrészt preferáljuk az új technológiákat, ha az kimutatható előnyöket jelent megrendelőink számára.

innováció

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, ahol arra törekszünk, hogy egyedi ötletekkel és megoldásokkal még jobbá tegyük vevőink, partnereink kiszolgálását, melyek összhangban vannak az aktuális trendekkel és a piaci elvárásokkal is. Figyelünk arra is, hogy ez az érték nem csak a nagy projekteknél, hanem a kis megrendelések esetén is jól érzékelhető legyen.

biztonság

Nagyon fontos számunkra, hogy megrendelőink egy biztonságos, működő tetőrendszert kapjanak, mely hosszú időn keresztül, megbízhatóan teljesít. Ezen kívül szeretnénk, ha ügyfeleink mindig úgy éreznék, hogy megrendeléseik kezelése és kiszállítása a mi szervezésünkben biztonságban van.

ÁR

A jó megoldás nem feltétlenül drága, ha úgy dönt, hogy szakértő kollégáinkra bízza ennek megtalálását. Mindig az egyeztetett műszaki tartalomnak megfelelő lehető legkedvezőbb költségeket kutatjuk és ajánljuk vevőinknek. Törekszünk a tisztességes árpolitikára és a versenyképes árakra.

Visszajelzések:

“Szuper cég, látszik, hogy megy a folyamatos fejlesztés! Főleg az online felület tetszik (manapság már elengedhetetlen):)”

Visszajelzések:

Rendkívül precíz, megbízható, szakszerű az ajánlatuk a famegmunkálásuk és szállításuk. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Visszajelzések:

“Köszönöm a gyors és pontos szállítást.”

Visszajelzések:

“Egy helyen meg tudok venni mindent, amire szükségem van.”

Visszajelzések:

A kiszállítás, rakodás nagyon profi módon, gyorsan történt.”

Visszajelzések:

Tökéletesen elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással!”

Visszajelzések:

Segítőkészek, udvariasak és pontosak voltak.”

Visszajelzések:

“Személyreszabott, kedves kiszolgálásban volt részem, a kolléganő naprakész és felkészült volt az adott termékkel kapcsolatban. Az üzletben elhelyezett bemutatótermékek nagyban segítettek a döntés meghozásában.”

Tapasztalat

A közel 20 éves értékesítői-, 10 éves tervezői- ill. 5 éves gyártói tapasztalat lehetőséget ad arra, hogy elkerüljük a hibákat és pontos válaszokat adjunk ügyfeleink kéréseire. Bár csapatunk fiatalos, mindig érett megoldásokat dolgozunk ki. Nem maradunk passzívak a trendekkel és új technikákkal szemben. Tudjuk milyen fontos, hogy fejlesszük tudásunkat és folyamatosan javítsuk készségeinket.

 1. Megalakult a Profi Tető Kft.

  1998 Megalakul a Profi Tető, a szolgáltatásaival markáns különbséget téve a tetőfedő anyag kereskedelemben. Kaposváron, a Baross Gábor utcai bemutatóterem mindössze 50m2-es, és az első évben a tulajdonos, Csomós Tibor egyedül dolgozik a vállalkozásban.

 2. Kaposvári Telephely

  Profi Tető megvásárolja jelenlegi telephelyét Kaposváron, a MÁV Teherpályaudvaron. Az új terület óriási fejlődési lehetőséget tartogat a különféle árucikkek raktározhatósága miatt.

 3. Ingatlanfejlesztés

  Ingatlanfejlesztési beruházások keretében új irodaépület, új raktárcsarnok, új tárolótér kerül kialakításra és bevezetésre kerül az automata “faanyag impregnálás” szolgáltatás is..

 4. Tetőkonferencia

  A cég Tetőkonferenciák szervezését kezdi el, ahol ily módon a szakmában dolgozó tetőfedő- vagy generálépítő vállalkozás vezetői, tervezők, egyéni vállalkozók, de leginkább a tetőfedő-, ács-, bádogos szakemberek számára hasznos információkat hallhatják a meghívott vendégek. A szakmai kezdeményezés mára országos konferencia sorozattá nőtte ki magát, melyben a Profi Tető Kft. továbbra is a főszervező.

 5. Dél-Dunántúli régió  Piacvezető kereskedője

  A Profi Tető Kft. a Dél-Dunántúli régió piacvezető tetőfedő anyag kereskedője, több termékben országosan is dobogós helyezésekkel.

 6. Csarnok építése

  Saját fejlesztéssel egy 1000m2 átszellőztetett raktárcsarnok épült, melyben a faanyagot a jövőben az időjárás károsító hatásaitól mentesen lehet tárolni, sőt a tárolt épületfának egyenletes száradást lehet biztosítani.

 7. Tetőfalu

  Az országban elsőként, ünnepélyes keretek között kerül átadásra egy olyan tető bemutató mintapark “tetőfalu” néven, ahol a vásárlók egyszerre láthatják a hazai tető kínálat legjavát, óriási tetőfelületeken, élethű házikókon. A parkban több, mint 100 féle tetőfedő anyag kerül bemutatásra.

 8. Együttmükődés

  A Profi Tető alapító tagja a Magyar Tető Kereskedők Egyesületének, ami a tetőfedő anyagok forgalmazásában kiemelkedő szerepet vállaló kereskedők összefogásával jött létre és célja, hogy munkájával segítse a gyártók, kereskedők, érdekvédelmi szervezetek és a beépítő kivitelezők közötti együttműködést és növelje annak hatékonyságát.

 9. Construma

  A cég első ízben vesz részt a A CONSTRUMA kiállításon, mely a hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállítási csokor, és egyúttal a közép-kelet-európai régió vezető szakkiállítása is egyben. Ezt követően aztán több alkalommal megjelenik a szakvásáron, így az ország más részéről érkező látogatók is megismerhetik termékeit és szolgáltatásait.

 10. Budapest Bank Business Partner Díj

  A Profi Tető Kft. szakmai munkáját, a megvalósított jó ötleteket és a végrehajtott innovációkat ismerte el a Budapest Bank a 2013 márciusában kihirdetett Business Partner Díjjal, ahol a Profi Tető Kft. országos II. helyezést ért el. Ez az időpont azért is fontos a cég életében, mert ez az első nem szakmán belüli díj, amit a cég az elért eredményeiért kapott.

 11. Robottechnológia, elsőként az országban!

  Hazánkban a Profi Tető elsőként indít el egy robottechnológiát használó faszerkezet megmunkáló gyártósort a kaposvári telephelyén, mellyel többek között előregyártott tetőszerkezetek készíthetők mérnöki pontossággal. Az ácsszabász technológia nem csak eddig nem látott magas minőségben állítja elő a tetőszerkezet, hanem időt is spórol a kivitelezésben dolgozóknak.

 12. HUF-BAU Régióközpont

  A Profi Tető Kft. a HUF-BAU csoport Somogy Megyei régióközpontja lett. A jövőben a cég Vásárlói és Partnerei még nagyobb termékkínálattal és még versenyképesebb árakkal találkozhatnak.

Küldetésünk

Filozófiánk

Arra törekszünk, hogy közreműködésünkkel tartós és jól működő házak készüljenek hazánkban, melyek biztosítják az épületek használhatóságát akár több generáció számára. Azt kívánjuk elérni, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a megépített otthonokkal, melyekbe gondosan kiválasztott, megbízható anyagok kerültek beépítésre.

célunk

Minden építési igényre szeretnénk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, szem előtt tartva a trendeket, az új technológiákat és a tartósságot. Magas minőségű szolgáltatásainkkal támogatni kívánjuk az épületek kivitelezését a biztonság, a hatékonyság és az idő tényező figyelembevételével. Munkánkkal hozzá kívánunk járulni a hazai épületek általános minőségi javulásához.

Elismeréseink

Közel 10 éve a régió piacvezető tető kereskedői vagyunk, melyet számtalan oklevél és díj fémjelez. Kiemelkedő a 2007-es országos Terrán betoncserép forgalmazói I. helyezés és a 2012-es Budapest Bank Business Partner Díj országos II. helyezés.

Események

XIII. Tetőkonferencia
Már 13. alkalommal rendeztünk az év elején konferenciát partnereink részére. Ezen a napon koncentráltan kaphatnak információkat partnereink a gyártói újdonságokról,...TOVÁBB OLVASOM
INFO vacsorák
“INFO vacsorák” rendezvénysorozat Partnereink részére 2016 áprilistól – szeptemberig: Számunkra fontos, hogy Partnereink év közben is tájékozottak legyenek, hiszen érezhetően...TOVÁBB OLVASOM
X. Tető Konferencia „Új Technológiák a tetőépítésben”
“INFO vacsorák” rendezvénysorozat Partnereink részére 2016 áprilistól...

Képgaléria

Videók

Nyertes Pályázatok

Facebook
Youtube
Katalógus
Tégla