NEXE Oktavijan BEVEZETŐ ÁRON!

NEXE Oktavijan BEVEZETŐ ÁRON!

OKTAVIJAN piros engóbozott tetőcserép, 40 év garanciával, raktárról 2362Ft/m2 helyett 1510Ft/m2 áron!

NEXE kerámia cserepek BEVEZETŐ ÁRON!

NEXE kerámia cserepek BEVEZETŐ ÁRON! Cégünk megkezdte a horvát NEXE kerámia cserepek forgalmazását is. A tetőcserepekre jellemző a hazai kerámia cserép gyártókra jellemző legújabb gyártástechnológia, a kis db/m2 igény, a gyönyörű megjelenés, a változatos formavilág és a rendkívül kedvező ár/érték arány.

TERMÉSZETES ANYAG A kerámia cserép bizonyos dizájn, gyártási módok, és az alkalmazás módosítása után mindmáig közkedvelt tetőfedési mód. Sőt ennél is több, mivel a cserép ma, párhuzamosan az egészséges, és ökológiailag elfogadható életmód tudatosságának a terjedésével reneszánsz korát éli, mivel a kerámia cserép teljesen természetes anyagokból készült.

MEGJELENÉS Kontinentális megjelenése miatt, és a csapadék minél gyorsabb elvezetésének céljával kialakított hornyai végett, a Nexe Glinex dupla hornyos cserepek, és a Cezar nagyméretű cserép a kontinentális vidékekre született. A cserép mértani alakzata úgy van megtervezve, hogy egy olyan nagy csúszó felületű (a Cezar-nál 5cm-ig is), és tömítési, vízelzárási tulajdonságú (dupla tömítés rendszer) cserép legyen létrehozva, amellyel növelhető a biztonság, és a sokféle alkalmazási terület. A mediterrán térségre a Nexe cserép Mediteran, valamint a nagyméretű Oktavijan, és Dioklecijan modellek vannak kifejlesztve. Hagyományosan, már hosszú éveken keresztül a mediterrán térségekben a tetőket a Mediteran típussal fedik, amely kialakításával (megjelenésével), és magas hullámával az alacsony lejtésű tetőkhöz, és az erős bórák széllökéseihez van beállítva. Ezek a cserepek rendkívül viharállóak. Megnövelt tömítéseivel sokkal jobb vízelzárást, és beilleszkedést tesz lehetővé. Úgyszintén a mediterrán tetőkön gyakran lehet látni nagyméretű Dioklecijan, és Oktavijan Nexe cserepet. A Dioklecijan és az Oktavijan cserepek megjelenésük és a jó vízelzáró tulajdonságuk miatt különösen alkalmasak a mediterrán, és a kontinentális tetőkre. A Nexe cserép modellekkel történő tetőfedésnél a minimális hajlásszög 17 fok.

MINŐSÉG ÉS GARANCIA A NEXE egy jó minőségű tetőt jelent, ami minden időjárási viszonyokkal szemben ellenálló, vízhatlan, tartós, és a beépítése is egyszerű. A minőséget garantálja a kiváló gyártástechnológia, a gyár ökológiai tudatossága, melyet igazol a fenntartható fejlődéshez való hozzájárulásért kapott elismerés is. A cserepeket minőségi bizonyítvánnyal garantálják. Valamennyi Nexe cserépre az írásos minőségi garancia legalább 40 év. Amennyiben a vevő a teljes tetőrendszert NEXE TETŐ PLUSZ (NEXE KROV PLUS) tető kiegészítőkkel vásárolja meg, kiterjesztett garanciát kap 40+10 évre.

Választék

Nexe Oktavijan

barna engóbozott
kerámia cserép
szükséglet: 10 db/m2
1700,-Ft/m2

Nexe Oktavijan

piros engóbozott
kerámia cserép
szükséglet: 10 db/m2
1510,-Ft/m2

AKCIÓS AJÁNLATUNK

Az Oktavijan engóbozott piros és az Oktavijan glazúrozott LUX barna cserepet most rendkívüli kedvezménnyel kínáljuk, telepi készletről, akár azonnali átvétellel! Oktavijan engóbozott piros bruttó 1510Ft/m2 Oktavijan engóbozott LUX barna bruttó 1700Ft/m2

Ajánlatkérés Tetőfedő anyagra

  • Kérjen ajánlatot!

    Kérjen ajánlatot és mi egy napon belül válaszolunk, Szakértő kollégiánk készséggel segíteni fognak Önnek és válaszolnak felmerülő kérdéseire.

  • Dobd a fájlt ide, vagy

    Társoldalaink:

Facebook
Youtube
Katalógus
Tégla