fbpx

25 Évesek lettünk!

2023.11.08.

Szeptember 30-án egy hatalmas bulival ünnepeltük meg cégünk, a Profi Tető Kft 25. évfordulóját. Egy fergeteges családi napon láttuk vendégül partnereinket és családjukat, ahol gyerekprogramok, zenei és táncos előadás, stand up valamint kvíz is szerepelt a műsorban, illetve átadásra került a vadonat új SW térkő minta parkunk is. Az ünnepség különlegességét még fokozta, hogy Szita Károly, Kaposvár polgármestere is köszöntötte a résztvevőket és emléklapot adott át. 

Vendégeink belépéskor egy útlevelet kaptak, amivel végig tudták látogatni a kiállított gyártói standokat, teljesíteni a játékokat és összegyűjteni a pecséteket. Külön köszönet együttműködő partnereinknek – Tondach, Terrán, SW Térkő, Velux, Remmers, Blachotrapez –  hogy standjaikkal színesítették a palettát és emelték az ünnep hangulatát. A nap végén azok között, akik minden pecsétet begyűjtöttek 10 szerencsés játékost sorsoltunk ki, akik ajándékban részesültek. Az ebédig tartó időben azoknak, akik egy kis plussz energiára vágytak készültünk keksszel – amit a Slendy pékség egyedileg készített nekünk a kabalafiguránkat, Cserit mintázva – illetve kollégáink frissen sült gofrival várták a vendégeket. 

 

Az ünnepi programok összeállításánál próbáltunk figyelni arra, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő szórakozást. Az Aire Libre Group élő zenéjével fokozta az ünnepi hangulatot, a Danza del Amor Se káprázatos táncelőadása pedig egy csipetnyi spanyol szenvedélyt is becsempészett a napba. A humor bombákat stand up sztárvendégünk, Magyed szállította, a legkisebbeket pedig légvár, bohóc előadás és a A PacsírTanoda interaktív zenés foglalkozása várta. Akiben tombolt a versenyszellem, kiadhatta az Íjász Arénában, míg a finom falatokról svédasztalos ebéd gondoskodott a Lisaesther jóvoltából, csapatunk pedig helyben készített cserép gulyással is készült mellé a vendégeknek. Az ebéd alatt a zenét DJ MIXES biztosította.

 

Büszkék vagyunk mindarra, amit elértünk az elmúlt 25 évben, de tudjuk, hogy a jövőben is rengeteg lehetőség és kihívás vár ránk. A Profi Tető Kft csapata továbbra is elkötelezett az ügyfelek kiváló kiszolgálása iránt és nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődés fenntartására.

 

Köszönet mindenkinek, aki velünk tartott az ünnepségen, az ilyen emlékezetes események teszik igazán különlegessé utunkat. Izgatottan nézünk a jövőbe és várjuk a következő alkalmat, amikor újra együtt ünnepelhetünk!

A szomszéd tetőjén miért áll a hó? Az enyémről meg olvad le?

A minap sétáltam az utcánkban, és egy pillanatra megálltam két szomszédos ház előtt, mert nagyon megmosolyogtatott. A kép a következő volt: egységes telkek, egységes kocka házak, egységesen esett a hó is, és mégis. Volt egy nagy különbség a két ház között, mégpedig az, hogy az egyiken láttam, milyen cserép került fel annak idején, míg a másikon nem. Miért is lehet ez így?

Kinek jó egy előregyártott tetőszerkezet?

Gondolom mindenkinek, aki építkezik vagy felújít ismerős az a szituáció, amikor az elemi erők, határidők vagy a kialakult káosz miatt már alig várja azt a pillanatot, amikor befejeződnek a munkálatok.

Nem csak az alapcserép m2 ára számít, egyben kell nézni a költségeket!

Az tény, hogy a különböző fedőanyagokat akkor tudjuk korrektül párhuzamba állítani, ha azok m2 árát hasonlítjuk össze, mivel egyes fedőanyagok 10 db/m2, mások 8,8 db/m2 (és így tovább) szükséglettel számolandók. Azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy egy tető nem csak alapcserépből áll. Vagyis ez az összehasonlítás arra elegendő, hogy nagyságrendileg be tudjuk helyezni az áhított fedőanyagot a költségvetésünkbe.

Írj nekünk!

Név*
Adatkezelési hozzájárulás*

Kedves vásárlók!

Telephelyünk 2023.09.29-én és 30-án egész nap, 10.02-án 13:00-ig zárva tart.

Nyitás 10.02-án hétfőn 13:00.

Köszönjük a megértést!