fbpx

ISMERD MEG AZ ÉVTIZED LEGÚJABB

NAPELEM TRENDJÉT!

EXKLUZÍV TELJESEN FEKETE NAPELEM RENDSZER

gyönyörő design

A kivételes esztétika a jellemzőnk. Miért? Mert hiszünk abban, hogy a funkcionalitás és a vonzó, élvonalbeli dizájn kéz a kézben járnak. A napelemek kerete fekete alumínium borítást kapott, és mivel a panelek hátlapja is fekete, így a felület egységesen feketévé vált. Végeredmény:
Teljesen fekete napelem rendszer!

fekete tartószerkezet

Csak úgy lehet teljes az élmény, ha a tartószerkezet is fekete. A Profi Greentech egyedülálló fekete acél konzolrendszere új dimenzióba helyezi a napelem rendszerekről alkotott eddigi képet.

MIBEN MÁS EZ A RENDSZER?

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS PANELEK

A PUMA panelek a zsindelyes technológián alapulnak, amely nagyobb sejtsűrűséget tesz lehetővé, mint a hagyományos félbevágott modulok.

MASSZÍV KIALAKÍTÁS - BIZTONSÁG

skandináv acél tartószerkezet kialakítását az autóiparban használt ütközésvédelmet ellátó rendszerek alapanyagával gyártják, emelt 350g/m2 horganyréteggel és long life tartós festékbevonattal. Emelett gyönyörű, erős és biztonságos!

MEGBÍZHATÓSÁG

Bízunk az európai teljesítményben! A rendszer építőköveit élvonalbeli európai gyártók adják. Magyarországi kizárólagossággal a napelemeket és invertereket Franciaországból, a tartószerkezetet Finnországból szállítjuk.

RECOM PUMA NAPELEM

gyönyörű design - nagy teljesítmény

Recom® PUMA® panelek a legújabb zsindelyes (teljesítménytől függően) technológián alapulnak, mely kiküszöböli a hagyományos szalagos csatlakozást a sorba kapcsolt celláknál. A forrasztott szalagok eltávolításával javul a modul aktív területe, és csökkennek a termikus igénybevételek – ami kivételes hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez a szabványos összeköttetésekhez képest.

 

A francia gyártó nemcsak Franciaországban, de Olaszországban is gyárt napelemeket. Raktáraiba folyamatosan érkeznek az újabb és újabb szállítmányok. Akár nagyobb mennyiség is azonnal rendelkezésre áll.

0 év
garancia

Nagyobb felületi terhelhetőség

Nagy teljeítmény magas hőmérséklet mellett is

Alacsony LCOE (kiegyenlített energiaköltség)

Alacsony PMAX (a teljesítmény csak kis részben függ a hőmérsékletváltozástól)

Alacsony ellenállás miatti veszteség

RAULI TARTÓSZERKEZET

Forradalmi technológia - feketébe öltözve

A finn RAULI új fekete dizájnjának exkluzív magyarországi forgalmazója a Profi Tető Kft. Profi Greentech divíziója. A tartószerkezet rendszer bármilyen tetőfedő anyagra telepíthető. Minden fekete napelem tartó egyedi Easyclick módszerrel rendelkezik, ahol a sínt szerszám nélkül lehet rögzíteni. Az összes fekete sín teleszkóposan állítható, így nincs szükség hosszabbítókra, és a panelen áthaladó végeket sem kell lerövidíteni. Ezek az újítások elképesztően felgyorsítják a napelem telepítés menetét. Raktárainkból akár nagy mennyiségben, bármilyen összeállítás azonnal szállítható.

0 év
garancia

Anyaga tűzihorganyzott festett nagyszilárdságú acél

Porszórt, ütésálló

Teleszkópos sínhossz-állítás, nincs szükség fűrészelésre

Gyors sínszerelés, Easyclick szerszám nélkül, külön hosszabbító nélkül

REFERENCIA

INVERTEREK

A világ egyik legnépszerűbb inverter családjának új generációja, 10 év garanciával.

A SAJ Electric saját kutatás-fejlesztési részlegével tervez és saját gyártórészlegével állít elő napelemes invertereket, napelemes szigetüzemű szivattyú rendszereket, ipari szivattyúkat, ipari kontrollereket és frekvenciaváltókat. A SAJ Electric saját tulajdonában lévő SAJ High-TECH Park hétemeletes gyárépületében évente több mint 300.000 terméket állítanak elő.

A SAJ Electric egyik nagy előnye a specializálódott invertergyártókkal szemben, hogy széles termékválasztékának, több lábon állásának köszönhetően nincs kitéve egyetlen iparág konjunkturális hatásainak. Ennek köszönhető, hogy a cég folyamatosan növeli piaci részesedését.

2015-re a SAJ Electric világszintű értékesítése meghaladta az 1 millió darab leszállított terméket.

Smart, azaz okos megoldás, ahol a maximális teljesítményt lehet elérni optimalizáló segítségével minden egyes modulnál. Így a jellemzői a következők lesznek: a lehető legmagasabb energiahozam, magas árnyéktűrés, rugalmasabb égtáj elhelyezés, kevésbé érzékeny a környezeti hatásokra.

A SolarEdge Technologies Ltd. amerikai-izraeli vállalat, piacvezető az okos inverterek és a hozzájuk tartozó optimalizálók gyártásában. A SolarEdge megoldása napelemenkénti optimalizálást nyújt, így magasabb hozam érhető el akkor is, ha például árnyék éri valamelyik napelemet, mert nem az egész rendszernek csökken a teljesítménye, csak az adott napelemé.

Smart, azaz okos megoldás, ahol a maximális teljesítményt lehet elérni optimalizáló segítségével minden egyes modulnál. Így a jellemzői a következők lesznek: a lehető legmagasabb energiahozam, magas árnyéktűrés, rugalmasabb égtáj elhelyezés, kevésbé érzékeny a környezeti hatásokra.

A SolarEdge Technologies Ltd. amerikai-izraeli vállalat, piacvezető az okos inverterek és a hozzájuk tartozó optimalizálók gyártásában. A SolarEdge megoldása napelemenkénti optimalizálást nyújt, így magasabb hozam érhető el akkor is, ha például árnyék éri valamelyik napelemet, mert nem az egész rendszernek csökken a teljesítménye, csak az adott napelemé.

Prémium kategóriájú európai márka

A Fronius az első gyártó, aki az invertereit olyan adatkommunikációs csomaggal kínálja, ami által teljeskörű rálátást biztosít a napelemes rendszer működésére.

A Fronius International egy osztrák családi cég pettenbachi központtal és további telephelyekkel Welsben, Thalheimben, Steinhausban, Sattledtben, Bécsben, Salzburgban és Innsbruckban. Mindemellett a cég rendelkezik 28 nemzetközi leányvállalattal és disztribútorokkal összesen 60 országban. A vállalatnak több mint 3,800 alkalmazottja van világszerte és több mint 1200 szabadalommal rendelkezik.

A világ legnagyobb inverter gyártója a Huawei, mely piacra dobta az inverterek legújabb generációját.

Ami eddig elképzelhetetlen volt, most lehetséges: – optimalizálók napelemekre, csak ott, ahol erre szükség van, – akkumulátorinterfész, direkt akkumulátor csatlakozás, – természetes hűtés, csendes, megbízható üzem, – biztosítékmentes kivitel, II-es szintű DC és AC túlfeszültség védelem, – összes sztring online felülvizsgálat, – mindezek gyönyörű, esztétikus kivitelben, – ellenállhatatlan árakon.

Az összes fekete napelem tartó egyedi Easyclick módszerrel rendelkezik, ahol a sínt szerszám nélkül lehet rögzíteni. Az összes fekete sín teleszkóposan állítható, így nincs szükség hosszabbítókra, és a panelen áthaladó végeket sem kell lerövidíteni. Ezek az újítások elképesztően felgyorsítják a napelem telepítés menetét. 

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

VAN KAPACITÁSUNK

így felül tudunk kerekedni extrém feladatokon vagy határidőkön is!

MEGBÍZHATÓAK VAGYUNK

mert cégünk egy régóta működő tőkeerős szervezet, és már több mint 2 millió m2 beépített tetőfelülettel bíróztunk meg vásárlóink elégedettségével.

ÓRIÁSI GYAKORLATTAL RENDELKEZÜNK

mert évente több száz rendszert telepítünk!

MI ÉRTJÜK A TETŐT

mert a Profi Tető Kft. szakmailag ismert és elismert a tetőépítők körében, és mivel a tetőre helyezett napelemek a tetővel együttműködő szerkezetek, szakmai múltunk okot ad a tető ilyen rendszereit is méltóképpen képviselni.

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK

az innovációk és új technológiák iránt, így mindig a lehető legjobbat szeretnénk adni ügyfeleinknek!

AJÁNLATKÉRÉS

Ha kitöltöd a következő űrlapot, rendszerünk néhány percen belül küldi számodra a kiválasztott rendszer árajánlatát. Természetesen ez az ajánlat is indikatív, melyet követően kollégáink egyéni igényeidet figyelembe véve tovább pontosíthatnak!