fbpx

Impregnálás féláron

-50%

Védd faanyagod a penész, gombák, rovarok, és a korhadás ellen most kedvezményesen!

Most készül új tetőd?

Esetleg vadiúj teraszod?

Egyéb kültéri projekt előtt állsz?

50%

kedvezmény

Akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Most 2023 július 1-től szeptember 30-ig féláron impregnáljuk a nálunk vásárolt faanyagot!* Tervezz hosszú távra a Profi Tető professzionális faanyagvédelmi eljárásával!

*A kedvezmény kizárólag a zöld színű, kádas impregnálásra vonatkozik, mely a faanyagok megelőző vegyszeres kezelése emelt hatóanyagú védőszerrel.

Miért fontos az impregnálás?

Az impregnálás segít megnövelni a fa élettartamát. A kezelés során alkalmazott kémiai anyagok megvédik a faanyagot a rothadástól, gombáktól, rovaroktól és más károsító tényezőktől. Ez lehetővé teszi, hogy a fa hosszabb ideig álljon ellen az időjárásnak a kültéri környezetnek kitett helyeken is. Ezzel az eljárással nyeri el jellegzetes zöld színét a fa.

Az impregnált fa ellenállóbbá válik a nedvességgel szemben. Az impregnáló anyagok megakadályozzák a nedvesség felszívódását a fa rostjaiba, így csökkentve a duzzadást, repedést és rothadást. Ez a tulajdonság különösen hasznos például tetőszerkezeteknél ahol a fa nedvességnek és az időjárás viszontagságainak van kitéve.

A kezelés során alkalmazott vegyszerek hatékonyan védenek a rovarok és kártevők ellen. A fa ellenállóbbá válik például a szú-félék, a hangyák, a darazsak és más kártevők támadásainak. Ez segít megőrizni a fa szerkezetét és erősségét.

Az újonnan beépített faszerkezetek kötelező faanyagvédelmét a 253/1997 Kr. (OTÉK) rendelet írja elő. A fa kivágásának pillanatától a faanyag állaga különböző sebességgel, de folyamatosan romlik. A faanyagot a természet termeli, és mint ilyen, az anyagkörforgalom fontos része. Ez azt jelenti, hogy a természetben jelen vannak a lebontást végzők is. A faanyagvédelem feladata tehát ennek a lebontási folyamatnak a megakadályozása, késleltetése.

Miért jó, ha mi kezeljük faanyagod?

A Korszerű technológia, és a kedvező árak mellett több előnye is van

Impregnálási eljárásunknak hála, a vegyszer kémiailag köt a fához, és minden repedésbe furatba behatol, ezért a védelem teljes lesz, nem kell aggódni az esetleg kihagyott, vagy elfelejtett részek miatt.

A minősített fűrészüzemekből származó faanyagok tárolására saját fejlesztésű raktározási eljárást vezettünk be, ahol az épületfát az időjárás károsító hatásaitól mentesen tudjuk tárolni, biztosítva ezzel az elérhető egyik legjobb alapanyag minőséget és a faanyagok egyenletes száradását.

25 éves tapasztalattal rendelkezünk a tetőszerkezetgyártás, tetőfedő anyagok világában - így biztos lehetsz benne hogy az első lépéstől az utolsóig szakértő kollégáink gondoskodnak róla hogy minőségi anyagokhoz juthass hozzá.

Állandó kedvezményekkel várunk kaposvári telephelyünkon! Látogass el hozzánk, vagy írj nekünk!

A végeredmény tartós és időtálló

Tetőszerkezet, kocsibeálló, pergola, egyéb kültéri projektek?
Az általunk inpregnált faanyaggal hosszú távra tervezhetsz!

Ezt mondták rólunk

Keress minket bátran!

Bármilyen kérdésed van, mi tudjuk a választ!

Ha azonnali választ szeretnél

Írj chaten

A weboldal bal alsó sarokában található chat ikonra kattintva azonnal felveheted a kapcsolatot kollégáinkkal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérj ajánlatot

Név*
Kivitelezés helye*
Max. file size: 10 MB.
Adatkezelési hozzájárulás*

Kedves vásárlók!

Telephelyünk 2023.09.29-én és 30-án egész nap, 10.02-án 13:00-ig zárva tart.

Nyitás 10.02-án hétfőn 13:00.

Köszönjük a megértést!