fbpx

Tetőfalu

Az ország első tetőbemutató mintaparkja Kaposváron

JÖJJÖN EL, ÉS NÉZZE MEG a hazai tetőfedő anyag kínálat legjavát az ország első tető bemutató látványparkjában! Óriási tetőfelületek, különböző tetőformák, több mint 100 féle tetőfedő anyag, sok – valójában megtervezett és arányosan kicsinyített – házikókon.
Több mint 100 féle tetőfedőanyag
Ingyenes belépés nyitvatartási időben
Augmented Reality-vel (AR) megtekinthető árak

Tetőfalu

tetőszerkezet
gyártás

tetőszerkezet
gyártás

faipari szolgáltatások

tetőfedés

napelem
telepítés

Kérjen árajánlatot

TETŐSZERKEZETRE

kötelezettségek és várakozás nélkül ONLINE!

Próbálja ki 5 lépésből álló online árkalkulátorunkat,
és kapja kézhez árajánlatát akár 1 percen belül!

Minden ami tető egy helyen

Kik vagyunk?

A tetőfedő anyag kereskedelem és a tetőszerkezet gyártás kiemelkedő hazai képviselői vagyunk. A közel 20 éves szakmai gyakorlattal és a több, mint 2.000.000 értékesített tető m2-rel a Dél-Dunántúli régió piacvezető tető kereskedői lettünk.

Miért válassz minket?

Cégünk a tetőfedő anyagok szakértője

Munkatársaink pontosak, és felkészültek

Mi 1 percen belül árajánlatot adunk

Nálunk akár ingyenes szerkezeti tervet kaphat

A megrendelt árut országosan kiszállítjuk

Mi törődünk ügyfeleinkkel

Referenciák

Blog

Faanyagvédelem – az impregnálás előnyei

Ahogy az idő múlik, a faanyagoknak is meg kell küzdeniük az időjárás viszontagságaival és a különböző kártevőkkel. De van egy megoldás, ami meghosszabbítja az élettartamukat és megvédi őket az idő vasfogától: a faanyag impregnálása! Ne feledjük, a megelőzés mindig olcsóbb és hatékonyabb megoldás, mint a már károsodott faelemek helyreállítása vagy cseréje!

Segítünk, ahol tudunk

A Profi Tető mindig fontosnak tartotta, hogy segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. Amikor a Kaposvári Center Lions Club megkeresett bennünket azzal, hogy a Borostyánvirág Alapítvány Anyaotthonában megsüllyedt és sérült a térburkolat egy része, azonnal tudtunk, hogy ez számunkra testhezálló feladat. Az anyaotthon számára biztosítottuk a felhasznált anyagokat és kollégáink elvégezték a javításokat is.

Nem csak az alapcserép m2 ára számít, egyben kell nézni a költségeket!

Az tény, hogy a különböző fedőanyagokat akkor tudjuk korrektül párhuzamba állítani, ha azok m2 árát hasonlítjuk össze, mivel egyes fedőanyagok 10 db/m2, mások 8,8 db/m2 (és így tovább) szükséglettel számolandók. Azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy egy tető nem csak alapcserépből áll. Vagyis ez az összehasonlítás arra elegendő, hogy nagyságrendileg be tudjuk helyezni az áhított fedőanyagot a költségvetésünkbe.

Kinek jó egy előregyártott tetőszerkezet?

Gondolom mindenkinek, aki építkezik vagy felújít ismerős az a szituáció, amikor az elemi erők, határidők vagy a kialakult káosz miatt már alig várja azt a pillanatot, amikor befejeződnek a munkálatok.