fbpx

Segítünk, ahol tudunk

2022.12.20.

Segítünk tetőtéri ablakot választani!

Az, hogy milyen magasságba épül be a tetőablak meghatározza az ablakműködtetési lehetőségét.

Nem csak az alapcserép m2 ára számít, egyben kell nézni a költségeket!

Az tény, hogy a különböző fedőanyagokat akkor tudjuk korrektül párhuzamba állítani, ha azok m2 árát hasonlítjuk össze, mivel egyes fedőanyagok 10 db/m2, mások 8,8 db/m2 (és így tovább) szükséglettel számolandók. Azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy egy tető nem csak alapcserépből áll. Vagyis ez az összehasonlítás arra elegendő, hogy nagyságrendileg be tudjuk helyezni az áhított fedőanyagot a költségvetésünkbe.

Milyen tetőformára milyen tetőfedő anyag illik?

Az ízlés és a divat nagyon szubjektív fogalom. Mindenkinek más és más tetszik, legyen az öltözködés, autó, vagy épp egy tető. Ahogy a kalap díszíti a fejünket a tető is ékessége a háznak. Azonban hogy ne egy mesevilágban érezzük magunkat vannak bizonyos iránymutatások, hogy milyen házhoz milyen tetőt és tetőfedő anyagot válasszunk.

A Profi Tető mindig fontosnak tartotta, hogy segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. Amikor a Kaposvári Center Lions Club megkeresett bennünket azzal, hogy a Borostyánvirág Alapítvány Anyaotthonában megsüllyedt és sérült a térburkolat egy része, azonnal tudtunk, hogy ez számunkra testhezálló feladat. Az anyaotthon számára biztosítottuk a felhasznált anyagokat és kollégáink elvégezték a javításokat is.

A folyamat első lépése volt felmérni a helyszínt, ekkor kiderült mekkora területet kell javítani. 

A javítás azzal kezdődött, hogy egy megsüllyedt betonkoszorúra kellett egy új réteg betont húzni, ezután következett az esővíz elvezető és térburkolat alapjának javítása.

Az utolsó lépés a térkő cseréje és pótlása volt, ennek végeztével újra lehetett használni a biztonságossá vált udvart. Külön öröm számunkra, hogy még karácsony előtt elkészültünk a javítási munkálatokkal.

Borostyán Virág anyaotthon

Borostyán Virág anyaotthon

Borostyán Virág anyaotthon

Borostyán Virág anyaotthon

   

 

Írj nekünk!

Név*
Adatkezelési hozzájárulás*