fbpx

Termékek

Terrán betoncserepek

Válassza a tradícionális és megbízható minőséget,

az 1920 óta működő,
100%-ban magyar tulajdonban lévő
vezető betoncserépgyártótól.

Miért ajánljuk?!

„Hosszú ideje foglalkozunk már a tetővel. Kiismertük. Tudjuk, mi teszi tartóssá és ellenállóvá, mitől lesz az épületek, a mindennapok szerves része.”   →NAGY MÚLTÚ ÉS VEZETŐ BETONCSERÉPGYÁRTÓ 1920-ban Mészáros Kálmán tetőcserépgyártásba kezdett a Felvidéken. Ekkor még nem sejthette, hogy a kis vállalkozás 2016-ra egy közel 250 embernek munkát adó, nyolc országban jelen lévő, európai színvonalú vállalattá fejlődik, amely közel 100 év után is a Mészáros család kezében van. Ez egy magyar sikertörténet, amely túllépett az ország határain, hiszen a Terrán ma nem csupán hazánkban számít az egyik vezető betoncserépgyártónak, hanem már nemzetközileg is elismert vállalattá fejlődött. TETŐ MINDEN IGÉNYRE Termékkínálatukban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő formát, a hullámostól, a hódfarkún át, az egyenes profilú tetőcserepekig. Ezt a formai változatosságot pedig csak fokozza a választható színek széles skálája. A hagyományos piros árnyalatoktól, az élettel teli mediterrán színeken át, a sötét tónusokig minden „tetőszín” megtalálható nálunk. TETŐ EGY ÉLETRE A tartós tető számukra egyet jelent az időjárás minden kihívásának ellenálló cserepekkel, amelyet elsősorban a beton, mint termékeink alapanyaga garantál. A hosszú évek során tökéletesített felületkezelési technológiák (ColorSystem, Resistor) pedig még tovább növelik cserepeik tartósságát. Tetőrendszerben gondolkodnak, így náluk nemcsak tetőcserepet, de minden egyéb a tetőhöz szükséges kiegészítő elemet (eresz, rögzítés, napkollektorok, stb.) megtalál. Egy helyen, mindent megvásárolhat. Így egyszerűbb és olcsóbb. A Terrán tetőcserepek tartósságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 2015-től a tetőcserepek vízzáráságára, méretpontosságára és fagyállóságára a betoncserépgyártók közül elsőként 50 év garanciát adnak. Amennyiben a vásárló komplett tetőrendszert vásárol, és a tető kivitelezését Terrán Tetőspecialistára bízza, akkor akár Életre Szóló Garanciát is kaphat tetőjére. terran_garancia További részletek a www.terranteto.hu/garancia oldalon. Óvja otthonát és családját Ön is Terrán tetőcseréppel! fotojet-collage

A termékről

terran_bemu

Választék

Termék kép
Termék megnevezése
Leírás

Terrán Coppo

Ez a termékvonal formájában és színeiben a mediterrán tájak napfényes hangulatát idézi. Látványosan lendületes vonalvezetésének, inspiráló színösszeállításának köszönhetően kreatív külsőt kölcsönöz az épületnek.

Terrán Danubia

A Duna régiónk meghatározó tényezője, Közép-Európa egységét jelképezi. A gyár is ezt a természetes harmóniát tartotta szem előtt, amikor ezt a termékvonalat Danubia névre keresztelte. Klasszikus termék, mely lágy hullámvonalaival szervesen illeszkedik a magyarországi tájakhoz.

Terrán Rundo

A hagyomány hangulata. Igazi építészeti gyöngyszem. A hornyolt, kettős ívesvágású cserép kifejlesztésekor fő cél egy könnyen alkalmazható, esztétikus termék megalkotása volt. A Rundo tetőcseréppel a gyár megteremtette a modern kor igényeinek és a hagyomány hangulatának harmóniáját.

Terrán Synus

Könnyedségével, és a beton tartósságával és ellenálló képességével a legjobb választás a tetőfelújításhoz.

Terrán Zenit

A Zenit modern dizájnja a formatervezők és belsőépítészek megálmodta mai bútorok és enteriőrök méltó külső párhuzama, a ház karakterének meghatározója. Stílusa rokon az egyszerű keleti formavilággal és vonalvezetéssel, de összképében érződik az északi vidékek hűvös eleganciája is. Ezen belül a Grosso egyedülálló, strukturált felületével – ÚJ ONIX színben – kifinomult, extravagáns karaktert kölcsönöz az Ön egyedi otthonának.

Fotók

Több információt szeretne?

Kattintson a gombra és töltse le a gyártó katalógusát,a hol bővebben tájékozódhat egy-egy termékről! Ha tanácsra lenne szüksége forduljon bizalomal kollégáinkhoz!

Ajánlatkérés

  • Kérjen ajánlatot!

    Kérjen ajánlatot és mi egy napon belül válaszolunk, Szakértő kollégiánk készséggel segíteni fognak Önnek és válaszolnak felmerülő kérdéseire.

  • Dobd a fájlt ide, vagy
Facebook
Youtube
Katalógus
Tégla