fbpx

KABINOS IMPREGNÁLÁS

KABINOS IMPREGNÁLÁS

Az építkezés során a faanyag felhasználástól függően előfordul, hogy a hagyományos áztatási eljárástól eltérő, egyedi faanyagkezelési előírások vagy igények merülnek fel, melyet csak speciális impregnálási eljárással és egy-egy meghatározott faanyagvédő szerrel lehet kielégíteni.

Ilyen igények lehetnek:

ÉGÉSKÉSLELTETÉS valamint gomba- és rovarkárosítás ellen fa anyagok és fa szerkezetek hosszantartó megelőző védelme
BELTÉRI FAANYAGOK impregnálása
KOMPLEX VÉDELEM a szerkezetekre és falazatokra farontó gombák, farontó rovarok és penész ellen.
MEGSZŰNTETŐ VÉDELEM farontó rovarok ellen
FA ELSZÍNEZŐDÉSÉNEK GÁTLÁSA az elszíneződést okozó gombák elleni átmeneti védelemmel (pl. a Borovi fenyő hajlamos a kékülésre)
SZÍNTELEN kezelés látszó szerkezetek esetén
BARNA színű kezelés egyedi igények szerint

Az új impregnáló berendezéssel már lehetőség nyílik bármelyik fenti igény kielégítésére cégünknél. A kabinos impregnálás lényege, hogy a megfelelő védőszerből csak azt a mennyiséget kell megvásárolni, ami a védendő faanyaghoz kell, melyet a berendezés tartályába öntünk. A gerendákat egyenként toljuk be a kabinba, ahol nagy nyomású szórással megtörténik a védőszer fa felületre való felhordása, majd az automata továbbító rendszer kitolja a kész, impregnált fát.

Ajánlatkérés

  • Kérjen ajánlatot!

    Kérjen ajánlatot és mi egy napon belül válaszolunk, Szakértő kollégiánk készséggel segíteni fognak Önnek és válaszolnak felmerülő kérdéseire.

  • Dobd a fájlt ide, vagy
Facebook
Youtube
Katalógus
Tégla