fbpx

Megjelent! Új JÓTANÁCSOK kiadvány

Jótanácsok 2017.

Jótanácsok kiadványunkban összegyűjtöttük Önnek a magyar építőanyag-piac korszerű és releváns kínálatát ahhoz, hogy építkező, felújító munkájának minden szakaszában a legmegfelelőbb anyagot választhassa. Az építőanyag választékban az eligazodást nagyban segítik a jó építőanyag-kereskedők. Segítségünkkel Ön értékes időt és sok pénzt takaríthat meg, nemcsak a beszerzéskor, hanem a beépítést követően a rezsiköltségekből is. Az építkezés folyamatának egyik kulcsmozzanata az anyagmozgatás.

KATTINTSON A KÉPRE ÉS SZEREZZE BE INGYENESEN KIADVÁNYUNKAT!

Jó készletezéssel, egymással kompatibilis technikai szerkezetű anyagokkal, azok határidőre történő leszállításával, pontos mennyiséggekkel és jó árakkal állunk rendelkezésre ahhoz, hogy Ön elégedett vásárlónk legyen. Tekintse meg válogatásunkat a hazai építőanyag-gyártók és multinacionális márkák képviselőinek termékeiből, az építkezés teljes rendszerének tükrében: az alapozástól a tetőépítésen át a festésig minden munkafolyamathoz talál lépésről lépésre tippeket, jótanácsokat. Kérjen további segítséget szakembereinktől építőanyag-szakkereskedéseinkben: kalkuláltassa ki a pontos anyagszükségletet, válassza ki az árban is megfelelő kombinációt és kövesse le kiadásait!

Használja ki kedvezményláncunkat, mellyel akár ötvenezer forintot is spórolhat az építőanyagon!

Az animációs filmekkel tovább bővítheti ismereteit például a falazás, a szigetelés, a tetőépítés jó gyakorlatairól, továbbá ötlettárunkban és építkezési kisokos menüpontunk alatt is sok segítséget kaphat anyagválasztásához.

Ön dönt, mi mozgatjuk hozzá az anyagot.
Építkező, felújító munkájához sok örömöt kívánunk!

Ajánlatkérés

  • Kérjen ajánlatot!

    Kérjen ajánlatot és mi egy napon belül válaszolunk, Szakértő kollégiánk készséggel segíteni fognak Önnek és válaszolnak felmerülő kérdéseire.

  • Dobd a fájlt ide, vagy
Facebook
Youtube
Katalógus
Tégla