fbpx

Központi telefonszám:
+36 82 ...megmutat
Központi mobil:
+36 20 ...megmutat
Info@prof...megmutat

profiteto

7400 Kaposvár, MÁV Teherpályaudvar

Hétfőtől – Péntekig:
7:30 - 17:00
Szombat:
8:00 - 12:00
Vasárnap:
ZÁRVA

Munkatársaink

Cégvezetés, jövőkép és beszerzés. Tibor kereskedelmi menedzser, de már több mint 20 éve dolgozik az építőiparban. Elkötelezett a magas minőségű értékesítés, ill. szolgáltatási szint mellett, de legfőképp a Profi Tető segítségével megépített házak megbízható, kiváló műszaki színvonala iránt.

Csomós Tibor

ügyvezető

tibor@prof...megmutat
+36 20 222...megmutat

Telephely vezetés, operatív feladatok. Zsuzsi 7 éves pályafutása alatt a cégnél minden kifelé mutató pozíciót betöltött már az értékesítéstől a gyártásvezetésen át a tervezőig. Óriási tapasztalattal a háta mögött ma már a telephely alapvető operatív irányítási feladatait végzi, de a vevőkkel is nagyon szívesen kommunikál. Végtelen segítőkészségét nagyon szeretik a kollégái, emellett egy üde színfoltja a csapatnak, aki bármikor vidámságot tud csalni az arcokra.

Szabó Zsuzsanna

telephelyvezető

zsuzsanna@prof...megmutat
+36 70 321...megmutat

Kata tervez és értékesít is, így az ügyféllel egyeztetett terveket egyből szakmai szemmel tudja vizsgálni. A tervezésben képzeli el a jövőjét. Nyugodtsága és kedvessége miatt könnyen egy hullámhosszra tud kerülni a vásárlókkal és a kollégáival is, így nincs olyan nehéz szituáció amit ne tudna megoldani.

Hantosi-Kántor Katalin

mérnök értékesítő

kata@prof...megmutat
+36 70 519...megmutat

Nándi irányítja a gyártás előkészítését a tervezéstől a megvalósításig. Ő tartja a kapcsolatot a kivitelezőkkel, és időnként a tulajdonosokkal is. Az elképzelt tervek és a kiviteli korlátok zsonglőre, nála nincs olyan hogy "ezt nem lehet megcsinálni". Talpra esettsége és segítőkészsége miatt szeretnek vele dolgozni kivitelezőink, és vásárlóink.

Simonyi Nándor

gyártásvezető

nandor@prof...megmutat
+36 70 503...megmutat

Veronika területe a kiskereskedelmi értékesítés és szaktanácsadás. Elhivatott és nagyon segítőkész, a kollégák és a vásárlók nagy örömére. Számára nincs lehetetlen, csak kihívást jelentő feladat. Könnyen kijön az emberekkel, ugyanakkor szakmailag is hasznos tanácsokkal látja el az érdeklődőt.

Vértes Veronika

értékesítő és szaktanácsadó

veronika@prof...megmutat
+36 70 321...megmutat

Tina értékesítőként kezdett, de ma már a tervezésből is kiveszi a részét. Jellemző rá hogy nem mond olyan határidőket amit nem tud betartani. Pontos munkavégzését a vevőink és a kollégák is meghálálják. Nem utolsó sorban bármikor tud mosolyt csalni a legkomorabb arcra is.

Vukman Tina

mérnök értékesítő

tina@prof...megmutat
+36 30 869...megmutat

Anita területe a kiskereskedelmi értékesítés és szaktanácsadás. Nagyon kedves és segítőkész személyisége, ugyanakkor szaktudása miatt is szeretik a vásárlók és a kollégák egyaránt. Szívügye, hogy segíthessen az embereknek a terveik és álmaik megvalósításában, ami rendkívül jó érzéssel tölti el.

Visnyei-Mikó Anita

értékesítő és szaktanácsadó

+36 70 334 1549

Dorina a nagykereskedőkkel, elsősorban szerződött partnerekkel tartja a kapcsolatot. Ezen a területen szeretné feljeszteni és kamatoztatni tudását. Határozott, és pontos munkáját kollégái és a partnerek is nagyon szeretik, rá mindig lehet számítani, bármilyen nehézség jöjjön is közbe.

Zsiros Dorina

nagykereskedelmi értékesítő

dorina@prof...megmutat
+36 30 296...megmutat

Írj nekünk!

Név*
Adatkezelési hozzájárulás*