fbpx

Jelentkezz hozzánk!

Állásajánlatok

Jelenleg nincs elérhető pozíciónk.

Megbízható, stabilan fejlődő cégünk várja 

Eladó vagy Értékesítő 

munkakörbe a pályázók jelentkezését. Miért érdemes csatlakoznod hozzánk?

 • Hosszú távú munkalehetőség
 • Fix munkaidő 
 • Versenyképes jövedelem
 • Folyamatos személyes-szakmai fejlődési lehetőség

 

Feladatkörödbe tartozik majd:

 • A cég termékeinek értékesítése
 • Folyamatos kapcsolattartás a partnereinkkel és ügyfeleinkkel
 • Az értékesítéshez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása és a pénztár kezelése.

 

Téged keresünk, ha:

 • Legalább érettségi bizonyítvánnyal rendelkezel
 • Szeretnél egy jó hangulatú, fiatalos csapat tagja lenni
 • Van már munkatapasztalatod és szeretsz dolgozni
 • Nyitott vagy az új ismeretek befogadására és elsajátítására
 • Jó kommunikációs, kapcsolatteremtő és problémamegoldó képességek birtokában vagy
 • Mindig udvarias és segítőkész vagy az ügyfelekkel és munkatársaiddalElőnyt jelent, ha:

 • Van értékesítésben szerzett tapasztalatod
 • Beszélsz angolul vagy németül
 • Építőipari ismeretek
 • Van már tapasztalatod valamilyen vállalatirányítási rendszerrel

 

Munkavégzés helye: Kaposvár, MÁV Teherpályaudvar

Jelentkezési határidő: Folyamatosan az állás betöltéséig

 

Ha úgy érzed, hogy megfelelsz az elvárásoknak és szívesen csatlakoznál a csapatunkhoz, jelentkezz fizetési igény megjelölésével, fényképes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel az alábbi űrlapon.

Megbízható, stabilan fejlődő cégünk várja 

Árukiadó, Raktáros 

munkakörbe a pályázók jelentkezését. Miért érdemes csatlakoznod hozzánk?

 • Hosszú távú munkalehetőség
 • Fix műszakos munkaidő 
 • Versenyképes jövedelem
 • Folyamatos személyes-szakmai fejlődési lehetőség

 

Feladataid lesznek:

 • Tehergépjármű fel és lepakolása
 • Építőipari anyagok mozgatása
 • Napi áruforgalom ellátása
 • Raktározási feladatok teljeskörű ellátása
 • Leltárokban való közreműködés

 

Téged keresünk, ha:

 • Legalább szakmunkás végzettséggel rendelkezel
 • Rendelkezel dízel és / vagy elektromos targoncavezetői engedéllyel
 • Legalább 1-2 év targoncavezetői tapasztalattal rendelkezel
 • Szeretnél egy jó hangulatú, fiatalos csapat tagja lenni
 • Megbízhatóság és kötelességtudat jellemez téged

 

Előnyt jelent:

 • Hasonló területen szerzett tapasztalat
 • Építőipari ismeret
 • C típusú jogosítvány

 

Munkavégzés helye: Kaposvár, MÁV Teherpályaudvar

Jelentkezési határidő: folyamatos az állás betöltéséig

 

Ha úgy érzed, hogy megfelelsz az elvárásoknak és szívesen csatlakoznál a csapatunkhoz, jelentkezz fizetési igény megjelölésével, fényképes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel az alábbi űrlapon.

Jelentkezési űrlap

Név*
Melyik állásra jelentkezel?*
nettó fizetési igény/hó
Max. file size: 32 MB.
Max. file size: 32 MB.
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! Amennyiben nem kapod meg automatikus válasz e-mailünket a jelentkezésed sikertelen volt és kérjük próbálkozz újra!
Adatkezelési hozzájárulás

Legyél családtag és segítsd tovább építeni a Profi Tetőt.

Együtt nőttük ki magunkat Somogy megye legnagyobb építőanyag kereskedésévé. Együtt hoztuk létre Magyarország legnagyobb tetőbemutató parkját és Magyarország első robottechnológiával rendelkező CNC megmunkáló központját tetőszerkezet gyártásra. Együtt sikerült megvalósítani több ezer családnak a hőn áhított álomtetőt. Együtt érdemeltük ki a szakma magas elismerését és a vásárlók pozitív visszajelzéseit.

Figyelünk rád

Folyamatosan fejlődünk

Biztos háttérrel rendelkezünk

25

éve a szakmában vagyunk

Lehet, hogy az egyik pozícióra pont Téged keresünk? Tekintsd meg a jelenleg futó állásajánlatainkat és hogyha úgy érzed valamelyik neked szól, ne habozz, jelentkezz! Alig várjuk, hogy személyesen is megismerjünk!

Hogy lehetsz sikeres pályázó?

Itt megosztjuk Veled, hogyan is zajlik nálunk az új kollégák kiválasztása. Ahhoz, hogy kiválasztási esélyeid még kedvezőbbek legyenek fontos, hogy eljuttasd hozzánk nem csak önéletrajzod, de motivációs leveled is!

Önéletrajzod jó ha tartalmazza:

Motivációs leveledben pedig írd le:

Várja jelentkezésed a Profi Tető Kft. csapata! Amennyiben kérdéseidre nem találod meg a választ, arra én is örömmel válaszolok.

Miután elküldted nekünk a jelentkezésedet, küldeni fogok neked személyesen egy megerősítő e-mailt, mely egy visszajelzés lesz számodra arról, hogy megkaptuk az önéletrajzod és hamarosan meg fog kezdődni az értékelési folyamat. Az értékelés igénybe vehet több hetet is, ezért kérem türelmed, de nyugi, a visszaigazoló e-mailt 3 munkanapon belül meg kell kapnod.

Ezután a következő hetekben összevetjük a végzettségedet és a szakmai tapasztalataidat a pozíció betöltéséhez szükséges elvárásokkal. Ha felcsillan a szemünk az önéletrajzod láttán, akkor megfogunk keresni telefonon egy rövid beszélgetésre invitálva.

Amennyiben sajnos nem találjuk megfelelőnek a pályázatod, úgy arról a beküldéstől számítottlegfeljebb 30 napon belül értesíteni fogunk téged e-mailben vagy telefonon.

Az értékelések után, amennyiben megfelelőnek találunk, keresni fogunk telefonon és megbeszéljük az első interjú időpontját. Az első interjú csak a HR vezetővel zajlik, ahol szeretnénk jobban megismerni téged, munkatapasztalataidról és céljaidról kérdezünk, és persze te is felteheted a kérdéseidet.

Ezután értesíteni fogunk arról, hogy szeretnénk-e folytatni a beszélgetéseket. Amennyiben igen, úgy pozíciótól függően lehet, hogy akár néhány tesztet vagy gyakorlati feladatot is el kell végezz, mielőtt újra látjuk egymást.

Ha minden jól ment, akkor megbeszélünk még egy találkozót és telefonon értesíteni fogunk majd a kiválasztás eredményéről.

A jövőben felmerülő esetleges álláslehetőségek reményében jelentkezési anyagod adatbázisunkban a további 6 hónapban megőrizzük. Kérlek, amennyiben ehhez nem járulsz hozzá, feltétlenül jelezd felénk egy rövid válasz e-mailben. Egyéb visszajelzés hiányában a kapott dokumentumokat az adatvédelmi törvényben írtak alapján tároljuk és kezeljük.

GYIK

Ilyen érzés nálunk dolgozni

Vukman Tina

mérnök értékesítő

Milyen nálunk dolgozni? Nagyon jó. Amikor én ide kerültem nekem a legfontosabb az volt, hogy mint legfiatalabb tagja a csapatnak legyen meg a többiektől az elfogadás és a segítőkészség. Így visszatekintve egy év távlatába, nem csak hogy nem éreztették velem a generációs különbségeket, de a szakmai fejlődésemben is hatalmas szerepet játszottak. Amit pedig még szeretek, az az ugyanolyan szakmai motiváltság a munkatársaimban, mint bennem, így együtt, egymást hajtjuk előre, szóval igen, nagyon jó itt dolgozni!
Amiért szeretem a Profi Tető-nél a munkámat az elsősorban egy barátságos és családias légkör, hiszen ahol időnk nagy részét töltjük, ott nagyon fontos, hogy rendkívül jó hangulatban teljen a munka. Másfél évig voltam értékesítői pozícióban a Profi Tetőnél, így értékes tapasztalattal a hátam mögött válthattam beszerzői pozícióra, ami egy nagyon összetett és felelősségteljes munkakör. Azt szeretem még a munkámban, hogy mindemellett egy olyan szakmai tudással ruház engem fel a cég, ami az egész piacon páratlan.

Visnyei-Mikó Anita

beszerző

Vértes Veronika

értékesítő és szaktanácsadó

Igazán szeretek itt dolgozni, mert egy folyamatosan fejlődő cég ütőképes csapatának tagja lehetek, és ilyen jó csapat mellett mindennap mosollyal az arcomon tudok megérkezni. Szeretem, hogy a cég által kitűzött célokat közösen, együtt érjük el és hogy „Sosincs probléma, csak megoldandó feladat”. Támogatják a szakmai fejlődésemet és nem csak a munkához, de a magánélethez is rugalmasan állnak.
Azért szeretek itt dolgozni, mert változatos a munka, minden telephely elvárása más és más, ezáltal nincs két ugyanolyan projektmunka és nincs monotonitás. Nagyon jó a csapat, vigyen a munka bármely telephely irányába, mindig tárt karokkal várnak. Végül pedig tudom, hogy a döntéseimnek súlya van és hogy számít rám a cég a különböző arculati elemek és kampányok kialakításában.

Szász Szabolcs

marketing

Horváth Norbert

CNC operátor

2014 óta van szerencsém a Profi Tető-nél dolgozni. Annak idején, mint árukiadó raktárosként kerültem ide. Az évek tapasztalataival mostanra sikerült eljutnom odáig, hogy koordinálhatom a teljes tetőszerkezet gyártás folyamatát. Szeretem a munkámat, mert egy család barát munkahely, rugalmas munkarenddel és roppant jó fej munkatársakkal.
Múltbéli tapasztalataimra alapozva, de ismét új munkatársként érkezve azt mondhatom, hogy jó látni, hogy mekkora fejlődésen ment és megy át a cég. Mindig vannak új kihívások, amikkel meg kell birkózni és nem mindegyik egyszerű, de szerencsére egy ilyen fiatalos és lendületes csapattal a hátam mögött semmi sem lehetetlen. Segítőkészek a munkatársak és segítenek a betanulásban, még akkor is, ha az ember elront valamit. Hogy egy régi mondással éljek, „Aki nem dolgozik, nem is hibázik”. A hibáinkból tanulunk a leginkább és itt az ember ezt pozitívan, fejlődésként élheti meg, ami miatt szeretek itt dolgozni.

Simonyi Nándor

Gyártásvezető

Kedves vásárlók!

Telephelyünk 2023.09.29-én és 30-án egész nap, 10.02-án 13:00-ig zárva tart.

Nyitás 10.02-án hétfőn 13:00.

Köszönjük a megértést!