fbpx

Karrier

Együtt nőttük ki magunkat Somogy megye legnagyobb építőanyag kereskedésévé. Együtt hoztuk létre magyarország legnagyobb tető bemutatóparkját. Együtt valósítottuk meg Magyarország első CNC megmunkáló központját tetőszerkezet gyártásra. Ezáltal együtt sikerült megvalósítani több ezer családnak a hőn áhított álomtetőt. Együtt érdemeltük ki a szakma magas elismerését és a vásárlók pozitív visszajelzéseit.

Legyél családtag és segíts megálmodni TE a következő Profi Tetőt.

Lehet, hogy az egyik pozícióra pont Téged keresünk? Tekintsd meg a jelenleg futó állásajánlatainkat és hogyha úgy érzed valamelyik neked szól, ne habozz, jelentkezz! Alig várjuk, hogy személyesen is megismerjünk!

Figyelünk rád

Folyamatosan fejlődünk

Biztos háttérrel rendelkezünk

23

23 éve a szakmában vagyunk

Hogy lehetsz sikeres pályázó?

Itt megosztjuk Veled, hogyan is zajlik nálunk az új kollégák kiválasztása.
Ahhoz, hogy kiválasztási esélyeid még kedvezőbbek legyenek fontos, hogy eljuttasd hozzánk nem csak önéletrajzod, de motivációs leveled is!

Önéletrajzod jó ha tartalmazza:

• Személyi adataidat
• Iskolai végzettséged
• Szakmai tapasztalataid
• És akár hobbijaid és érdekeltségeid

Motivációs leveledben pedig írd le,

• Milyen pozícióra szeretnél jelentkezni
• Miért épp nálunk szeretnél dolgozni
• Miért tartod magad alkalmasnak az állás betöltésére

Várja jelentkezésed a Profi Tető Kft. csapata!
Amennyiben kérdéseidre nem találod meg a
választ, arra én is örömmel válaszolok.

Csomós Martin

HR és Oktatás felelős
+36 70 321 0400

Gyakran ismételt kérdések

Tudjuk, hogy egy ilyen kaliberű döntés során mindig rengeteg az ember kérdése. Ezért itt összegyűjtöttünk neked párat a legtöbbször feltettek közűl. Amennyiben nem találod meg minden kérdésedre a választ, nyugodtan írj egy email-t a  -ra és készségesen segítek neked!

 

Mi történik az Önéletrajzod elküldése után?

Miután elküldted nekünk a jelentkezésedet, küldeni fogok neked személyesen egy megerősítő e-mailt, mely egy visszajelzés lesz számodra arról, hogy megkaptuk az önéletrajzod és hamarosan meg fog kezdődni az értékelési folyamat. Az értékelés igénybe vehet több hetet is, ezért kérem türelmed, de nyugi, a visszaigazoló e-mailt 3 munkanapon belül meg kell kapnod.

Ezután a következő hetekben összevetjük a végzettségedet és a szakmai tapasztalataidat a pozíció betöltéséhez szükséges elvárásokkal. Ha felcsillan a szemünk az önéletrajzod láttán, akkor megfogunk keresni telefonon egy rövid beszélgetésre invitálva.

Amennyiben sajnos nem találjuk megfelelőnek a pályázatod, úgy arról a beküldéstől számítottlegfeljebb 30 napon belül értesíteni fogunk téged e-mailben vagy telefonon.

Mikor kerül sor az interjúkra?

Az értékelések után, amennyiben megfelelőnek találunk, keresni fogunk telefonon és megbeszéljük az első interjú időpontját. Az első interjú csak a HR vezetővel zajlik, ahol szeretnénk jobban megismerni téged, munkatapasztalataidról és céljaidról kérdezünk, és persze te is felteheted a kérdéseidet.

Ezután értesíteni fogunk arról, hogy szeretnénk-e folytatni a beszélgetéseket. Amennyiben igen, úgy pozíciótól függően lehet, hogy akár néhány tesztet vagy gyakorlati feladatot is el kell végezz, mielőtt újra látjuk egymást.

Ha minden jól ment, akkor megbeszélünk még egy találkozót és telefonon értesíteni fogunk majd a kiválasztás eredményéről.

Hozzájárulsz önéletrajzod megőrzéséhez?

A jövőben felmerülő esetleges álláslehetőségek reményében jelentkezési anyagod adatbázisunkban a további 6 hónapban megőrizzük. Kérlek, amennyiben ehhez nem járulsz hozzá, feltétlenül jelezd felénk egy rövid válasz e-mailben. Egyéb visszajelzés hiányában a kapott dokumentumokat az adatvédelmi törvényben írtak alapján tároljuk és kezeljük.

Ilyen érzés nálunk dolgozni

Vukman Tina

Mérnök értékesítő

Milyen nálunk dolgozni? Nagyon jó. Amikor én ide kerültem nekem a legfontosabb az volt, hogy mint legfiatalabb tagja a csapatnak legyen meg a többiektől az elfogadás és a segítőkészség. Így visszatekintve egy év távlatába, nem csak hogy nem éreztették velem a generációs különbségeket, de a szakmai fejlődésemben is hatalmas szerepet játszottak. Amit pedig még szeretek, az az ugyanolyan szakmai motiváltság a munkatársaimban, mint bennem, így együtt, egymást hajtjuk előre, szóval igen, nagyon jó itt dolgozni!

Amiért szeretem a Profi Tető-nél a munkámat az elsősorban egy barátságos és családias légkör, hiszen ahol időnk nagy részét töltjük, ott nagyon fontos, hogy rendkívül jó hangulatban teljen a munka. Másrészről viszont szívügyem, hogy segíthessek az embereknek megvalósítani terveiket és álmaikat és ilyenkor rendkívül jó érzéssel tölt el, hogy én lehetek, aki biztosítja, hogy bizony a legjobb kezekben vannak. Azt szeretem még a munkámban, hogy mindemellett egy olyan szakmai tudással ruház engem fel a cég, ami az egész piacon páratlan.

Visnyei-Mikó Anita

Értékesítő

Vértes Veronika

Értékesítő

Igazán szeretek itt dolgozni, mert egy folyamatosan fejlődő cég ütőképes csapatának tagja lehetek, és ilyen jó csapat mellett mindennap mosollyal az arcomon tudok megérkezni. Szeretem, hogy a cég által kitűzött célokat közösen, együtt érjük el és hogy „Sosincs probléma, csak megoldandó feladat”. Támogatják a szakmai fejlődésemet és nem csak a munkához, de a magánélethez is rugalmasan állnak.

Azért szeretek itt dolgozni, mert változatos a munka, minden telephely elvárása más és más, ezáltal nincs két ugyanolyan projektmunka és nincs monotonitás. Nagyon jó a csapat, vigyen a munka bármely telephely irányába, mindig tárt karokkal várnak. Végül pedig tudom, hogy a döntéseimnek súlya van és hogy számít rám a cég a különböző arculati elemek és kampányok kialakításában.

Szász Szabolcs

Marketing
IMG_2668

Horváth Norbert

Cnc operátor

7. éve van szerencsém a Profi Tető-nél dolgozni. Annak idején, mint árukiadó raktárosként kerültem ide, de volt lehetőségem fejlődni és az évek tapasztalataival mostanra sikerült eljutnom odáig, hogy egy kis csapatot irányítva a tetőszerkezet gyártás élére álljak. Szeretem a munkámat, mert egy család barát munkahely, rugalmas munkarenddel és roppant jó fej munkatársakkal.

Múltbéli tapasztalataimra alapozva, de ismét új munkatársként érkezve azt mondhatom, hogy jó látni, hogy mekkora fejlődésen ment és megy át a cég. Mindig vannak új kihívások, amikkel meg kell birkózni és nem mindegyik egyszerű, de szerencsére egy ilyen fiatalos és lendületes csapattal a hátam mögött semmi sem lehetetlen. Segítőkészek a munkatársak és segítenek a betanulásban, még akkor is, ha az ember elront valamit. Hogy egy régi mondással éljek, „Aki nem dolgozik, nem is hibázik”. A hibáinkból tanulunk a leginkább és itt az ember ezt pozitívan, fejlődésként élheti meg, ami miatt szeretek itt dolgozni.

Simonyi Nándor

Gyártásvezető

Jelenleg az alábbi állásokra várjuk jelentkezésedet

Facebook
Youtube
Katalógus
Tégla