fbpx

A tetőfelmérés új szintje

Milyen jó lenne egy teljes tetőt vagy akár egy egész épületet néhány perc alatt felmérni. Ez ma már nem álom. A mérőszalag ideje már a múltté.

Miért van ennyi féle csavar?

Biztos veled is előfordult már, hogy bementél a közeli barkácsáruházba, vagy csavarboltba mert valami otthoni projekthez kellett néhány csavar, majd mikor szembetalálkoztál a mérhetetlen választékkal elgondolkodtál: Miért van ennyi féle fajta csavar? Minek? Miért nem lenne elég egy? Az a sok féle, fajta fej, menetmagasság. Biztos van rá ésszerű magyarázat. A helyzet az, hogy van rá magyarázat, de kezdjük a legelején.

Tetőfólia: A Régi Tetők Modern Védelmezője

Ahogyan az idő múlik, a tetőszerkezetek is elöregednek, de nem mindig szükséges teljesen új tetőt építeni. A tetőfólia egy modern megoldás, ami régi tetők esetében is hatékonyan védi a szerkezetet a csapadék, hó és visszafolyó eső ellen. Ezenkívül hozzájárul az épület hosszú távú épségéhez és növeli az energiatakarékosságot. De hogyan válasszuk ki és telepítsük a megfelelő tetőfóliát?

25 Évesek lettünk!

Szeptember 30-án egy hatalmas bulival ünnepeltük meg cégünk, a Profi Tető Kft 25. évfordulóját. Egy fergeteges családi napon láttuk vendégül partnereinket és családjukat, ahol gyerekprogramok, zenei és táncos előadás, stand up valamint kvíz is szerepelt a műsorban, illetve átadásra került a vadonat új SW térkő minta parkunk is. Az ünnepség különlegességét még fokozta, hogy Szita Károly, Kaposvár polgármestere is köszöntötte a résztvevőket és emléklapot adott át. 

Új eszközökkel a fenntartható fejlődés útján

Ebben a blogposztban szeretnénk megosztani veletek a legújabb fejleményeket vállalkozásunk életében. 2022 februárjában egy kiemelkedő mérföldkőhöz értünk, amikor 195,269 millió Ft európai uniós támogatást nyertünk el a GINOP Plusz keretén belül a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00012 számú pályázaton.

Faanyagvédelem – az impregnálás előnyei

Ahogy az idő múlik, a faanyagoknak is meg kell küzdeniük az időjárás viszontagságaival és a különböző kártevőkkel. De van egy megoldás, ami meghosszabbítja az élettartamukat és megvédi őket az idő vasfogától: a faanyag impregnálása! Ne feledjük, a megelőzés mindig olcsóbb és hatékonyabb megoldás, mint a már károsodott faelemek helyreállítása vagy cseréje!

Segítünk, ahol tudunk

A Profi Tető mindig fontosnak tartotta, hogy segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. Amikor a Kaposvári Center Lions Club megkeresett bennünket azzal, hogy a Borostyánvirág Alapítvány Anyaotthonában megsüllyedt és sérült a térburkolat egy része, azonnal tudtunk, hogy ez számunkra testhezálló feladat. Az anyaotthon számára biztosítottuk a felhasznált anyagokat és kollégáink elvégezték a javításokat is.

Nem csak az alapcserép m2 ára számít, egyben kell nézni a költségeket!

Az tény, hogy a különböző fedőanyagokat akkor tudjuk korrektül párhuzamba állítani, ha azok m2 árát hasonlítjuk össze, mivel egyes fedőanyagok 10 db/m2, mások 8,8 db/m2 (és így tovább) szükséglettel számolandók. Azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy egy tető nem csak alapcserépből áll. Vagyis ez az összehasonlítás arra elegendő, hogy nagyságrendileg be tudjuk helyezni az áhított fedőanyagot a költségvetésünkbe.

Kinek jó egy előregyártott tetőszerkezet?

Gondolom mindenkinek, aki építkezik vagy felújít ismerős az a szituáció, amikor az elemi erők, határidők vagy a kialakult káosz miatt már alig várja azt a pillanatot, amikor befejeződnek a munkálatok.

Segítünk tetőtéri ablakot választani!

Az, hogy milyen magasságba épül be a tetőablak meghatározza az ablakműködtetési lehetőségét.

Írj nekünk!

Név*
Adatkezelési hozzájárulás*

Kedves vásárlók!

Telephelyünk 2023.09.29-én és 30-án egész nap, 10.02-án 13:00-ig zárva tart.

Nyitás 10.02-án hétfőn 13:00.

Köszönjük a megértést!