fbpx
0 év

szakmai tapasztalat

Több mint

0

értékesített tető

Kik vagyunk?

A tetőfedő anyag kereskedelem és a tetőszerkezet gyártás kiemelkedő hazai képviselői vagyunk. 25 éves szakmai gyakorlattal és a több, mint 5.000.000 értékesített tető m2-rel a Dél-Dunántúli régió piacvezető tető kereskedői lettünk. Beszállítóink és partnereink számtalan elismeréssel jutalmazták elért eredményeinket. Egyediségeink (tetőfalu mintapark, faanyagtárolás technológia, tetőszerkezet gyártás robottechnikával vagy az általunk rendezett tetőkonferenciák megkülönböztet minket a tetőfedő anyagok piacán, és értéket jelent vásárlóink számára. Értékesítőink magas szakmai felkészültsége garanciát ad arra, hogy hatékonyan találjuk meg a vevői igényekre jellemző optimális megoldásokat.

Arra törekszünk, hogy közreműködésünkkel tartós és jól működő házak készüljenek hazánkban, melyek biztosítják az épületek használhatóságát akár több generáció számára.

Annak tudatában, hogy mi minden esetben a jó minőségű, hosszútávú megoldásokat keressük, a csapatunk minden nap új kihívással szembesül. Mi nem hagyjuk ügyfeleinket azzal a kétséggel, hogy “…vajon meddig lesz jó az új tető?” Ez az alapvető tényező, ami megkülönböztet minket másoktól. Számunkra az értékesítéssel csak elkezdődik egy partneri kapcsolat. Bárki hívhat minket, készséggel segítünk. Ha kell, akár a kivitelezési címre megyünk és helyszíni mérnöki tanácsot adunk. Mindennapi munkánkat a vevői elégedettség vezérli.

Értékeink

Ez minden értékesítésnek szerves része, és lehetővé teszi számunkra, hogy hosszútávon is működő megoldásokat ajánljunk. Ha ügyfeleink megbíznak bennünk, akkor mi gondoskodunk minden részletről, amit gyakorlatilag szükséges és fontos beépíteni. Mivel az ügyfél igényei a legfontosabbak, ajánlat készítés előtt igyekszünk a lehető legjobban megismerni magát a megoldandó feladatot. Számunkra a megbízhatóság alappillére a pontosság – tudjuk milyen értékes az idő a mai világban.

Minőség

A folyamatos vásárlói megkeresések bizonyítják, hogy tevékenységeink hatékonyak. Nagyon fontos itt is az ügyfél igénye és az, hogy jó javaslatokat tegyünk. A tapasztalatunk garancia arra, hogy mindezt hatékonyan tegyük meg, mely esetben egy komplex elemzéssel az igényekből kiindulva számos fontos kérdést vizsgálunk, pl. megbízhatóság, rendszer szemlélet, kivitelezési idő, optimalitás, statika, logisztika, és nem utolsó sorban a költséghatékonyság.

HATÉKONYSÁG

Az általunk képviselt építőipar rohamosan fejlődik. Legalább havonta kapunk egy-egy hírt különféle újdonságokról. Ahhoz, hogy biztosan tudjuk alkalmazni a legújabb technológiákat, folyamatosan képezzük magunkat, így ezek nem akadályok, hanem újabb lehetőségek számunkra. Egyetlen motivációnk a folyamatos fejlődés és a tanulás. Másrészt preferáljuk az új technológiákat, ha az kimutatható előnyöket jelent megrendelőink számára.

TECHNOLÓGIA

INNOVÁCIÓ

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, ahol arra törekszünk, hogy egyedi ötletekkel és megoldásokkal még jobbá tegyük vevőink, partnereink kiszolgálását, melyek összhangban vannak az aktuális trendekkel és a piaci elvárásokkal is. Figyelünk arra is, hogy ez az érték nem csak a nagy projekteknél, hanem a kis megrendelések esetén is jól érzékelhető legyen.

Nagyon fontos számunkra, hogy megrendelőink egy biztonságos, működő tetőrendszert kapjanak, mely hosszú időn keresztül, megbízhatóan teljesít. Ezen kívül szeretnénk, ha ügyfeleink mindig úgy éreznék, hogy megrendeléseik kezelése és kiszállítása a mi szervezésünkben biztonságban van.

BIZTONSÁG

ÁR

A jó megoldás nem feltétlenül drága, ha úgy döntesz, hogy szakértő kollégáinkra bízod ennek megtalálását. Mindig az egyeztetett műszaki tartalomnak megfelelő lehető legkedvezőbb költségeket kutatjuk és ajánljuk vevőinknek. Törekszünk a tisztességes árpolitikára és a versenyképes árakra.

Visszajelzések

Korrekt, gyors ügyintézés. Kedves és segítőkész ügyintézők. Fedél alatt az összes termék!! Nem csak a szabad ég alatt tárolva! Gyors kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nagyszerű vállalkozás, lelkes vezetéssel és folyamatosan az ügyfél igényeit tartják szemelőtt. Bátran ajánljuk! Ahogy nevében is benne van Proafik s a tetőszerkezetek mesterei.
Az ország legszuperebb lerakója. Nem ugrálnak se a bakancs,se a sisak miatt,gyors,pörgős,a targoncás srácok jó fejek. Élmény volt,köszönöm 🙂
Rugalmas gyors kiszolgálásban volt részünk, a dolgozók segítőkészek voltak.
Teljesen meg vagyok elégedve a cég szakszerű, gyors, megoldásokban gondolkodó kiszolgálásában. Szívesen ajánlom partnereinknek is!
Igazán kedves volt a hölgy aki kiszolgált.Gyorsan ,olajozottan ment a vásárlás.
Ingyenes parkolóhely van és kitáblázták a közelben, hogy könnyű legyen megtalálni. Korrekt ügyintézés, figyelnek a részletekre.
Gyors és kedves kiszolgálás. A dolgozók nagyon felkészültek és segítőkészek.
Jó hely, érdemes betérni - sok minden van relatíve jobb áron....
Gyors kiszolgálás, udvarias magas szintű szakmai felvilágosítás. Pontos előre gyártott tetőelemek készítése!
Previous slide
Next slide

Tapasztalat

A 25 éves értékesítői, 15 éves tervezői ill. 10 éves gyártói tapasztalat lehetőséget ad arra, hogy elkerüljük a hibákat és pontos válaszokat adjunk ügyfeleink kéréseire. Bár csapatunk fiatalos, mindig érett megoldásokat dolgozunk ki. Nem maradunk passzívak a trendekkel és új technikákkal szemben. Tudjuk milyen fontos, hogy fejlesszük tudásunkat és folyamatosan javítsuk készségeinket.

Filozófiánk

Arra törekszünk, hogy közreműködésünkkel tartós és jól működő házak készüljenek hazánkban, melyek biztosítják az épületek használhatóságát akár több generáció számára. Azt kívánjuk elérni, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a megépített otthonokkal, melyekbe gondosan kiválasztott, megbízható anyagok kerültek beépítésre.

Célunk

Minden építési igényre szeretnénk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, szem előtt tartva a trendeket, az új technológiákat és a tartósságot. Magas minőségű szolgáltatásainkkal támogatni kívánjuk az épületek kivitelezését a biztonság, a hatékonyság és az idő tényező figyelembevételével. Munkánkkal hozzá kívánunk járulni a hazai épületek általános minőségi javulásához.

Megbízhatóak vagyunk!

A Profi Tető Kft. egy pénzügyileg stabil vállalkozás a Dun & Bradstreet minősítése alapján

Elnyert pályázatok

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT! PROFI TETŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

A MUNKAVÁLLALÓK ÉS VÁLLALKOZÁSOK ALKALMAZKODÓKÉPESSÉGÉNEK ÉS TERMELÉKENYSÉGÉNEK JAVÍTÁSA A MUNKAERŐ FEJLESZTÉSÉN KERESZTÜL.

A kedvezményezett neve: Profi Tető Kft.

A projekt címe: A munkavállalók és vállalkozások alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

A szerződött támogatás összege: 8 966 412 Ft

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-3.2.1-21

A projekt befejezési dátuma: 2023.08.31.

A pályázat során az alábbi képzésekre kerül sor:

Változásmenedzsment, Hatékony kommunikáció, Problémamegoldás, Konfliktuskezelés, Tárgyalástechnika, Együttműködés és Időgazdálkodás, Személyes hatékonyság a vezetésben

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT! PROFI TETŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA A PROFI TETŐ KFT-NÉL

A kedvezményezett neve: Profi Tető Kft. 

 A projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések
támogatása a Profi Tető Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 195,269 millió Ft 

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00012

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.10.25.

A fejlesztés célja a vállalkozói szektornak a gyorsuló technológiai, gazdasági és társadalmi változásokhoz való alkalmazkodóképességének fejlesztése hozzájárul a válságálló és fenntartható működéshez. Ezért szükséges a kapacitásokba történő beruházás. A projekt keretében 1 db Böcker AHK-36 Daru, Böcker Construction Junior – HD24K liftek, 1 db MTR 2560 x 2,5 NCC Motoros lemezolló, 1 db Palfinger PK 17.001 SLD3 daru, 1 db Leica BLK2FLY laserscanner, 1 db Leica BLK3D laserscanner, 1 db TruBend 3100 (B26) CNC élhajlító, 1 db Combilift C4000ET. beszerzése valósul meg. A projekt keretében Üzleti intelligencia rendszer bevezetését, illetve 24 üzemelltetését tervezzük, amely a következő célterület fedi le: 12. Adott funkcionális területhez kapcsolódó MI alapú adatbányász megoldással támogatott alkalmazás Telephelyünk energiaellátásának és zöld működésének biztosítása érdekében 400 Wp teljesítményű
napelemes rendszert kívánunk telepíteni. Ezen túl megvalósult egy gyártásoptimalizáláshoz és automatizáláshoz kapcsolódó 43 órás tanácsadás.

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT!

PROFI TETŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁST SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK A PROFI TETŐ KFT-NÉL

Támogatás összege: 25 342 416 Ft
Támogatás mértéke: 70%
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.10.08.

Projekt azonosító száma:  GINOP-1.2.8-20-2020-02004

 
A vállalkozás főbb céljai: A folyamatosan csökkenő tetőfedő- és ács szakember kapacitás miatt kiemelt jelentőségű az általunk képviselt csúcsminőségű szolgáltatás. Célunk a géppark folyamatos technológiai fejlesztése által a termékek, szolgáltatások minőségének javítsa és a termelési folyamat hatékonyságának növelése. Kapacitásnövelés és a kínálatbővítés révén a versenyképesség növelése, piaci pozíció megerősítése.
 
A beszerzendő eszközök emelési kialakítása speciális, egyedülálló, amely kifejezetten elősegíti a nagy tömegű, nagy kiterjedésű anyagok nagyobb magasságokba történő biztonságos mozgatását. A pályázat keretében beszerzésre kerülő 2db anyagmozgató eszközt kifejezetten a nagy kiterjedésű faanyag pakettek mozgatására használnánk. Ez egyrészt a bálák gyártási folyamathoz való előkészítését jelenti, másrészt az elkészült elemekből készült rakatok további mozgatását (pl. az impregnáló berendezéshez vagy a szállítás előkészítéséhez) A beszerzésre kerülő Linde homlokvillás emelőtargoncái a gép védőkeretének felső részére helyezett döntőhengerei révén a konkurens gépekhez képest nagyobb maradékteherbírással rendelkeznek a nagyobb emelési magasságoknál, illetve finomabb oszlop mozgások is elvégezhetők az árú biztonsága érdekében. Az eszközökkel képesek vagyunk nagyobb magasságokban biztonságosan rakatolni, így a tároló kapacitásunk nő. A tároló tér és fedett raktár kapacitása várhatóan 30%-kal növekszik majd. A termelésben mérnöki pozíciókat is üzemeltetünk, melyek mindegyike rugalmas munkarendben látja el a feladatát, azaz távmunka esetén is biztosítanunk kell a munkavégzéshez szükséges technikai feltételeket. Erre a legalkalmasabb gépek olyan mobil verziójúak, ahol mind a munkahelyen, mind távmunka esetén ugyanazt az eszközt lehet használni. A mérnökök olyan CAD szoftverekkel dolgoznak, ahol a számítási teljesítmény különösen fontos. A kiválasztott hardver eszközök egy részének alapja ráadásul Macintosh, ami a CAD/CAM szoftverekre jobban optimalizált. A felsorolt ismérvek miatt a beszerzendő gépek a legalkalmasabbak a mindennapi munkára. Jelen projektmegvalósulása hozzájárul a vállalkozás termelékenységének növeléséhez és a technológiai megújulásához. ami a piaci pozíció megerősödést szolgálja, ez pedig a munkavállalói létszám megtartásához, esetleges növekedéséhez járul hozzá.
 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT!

PROFI TETŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

PROFI TETŐ KFT. ÉPÜLETNEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE

Támogatás összege: 54 021 781 Ft
Támogatás mértéke: 55 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.06.30.
Projekt azonosító száma:  GINOP-4.1.4-19-2020-01936

A fejlesztendő épület egy bútoráruház funkcióval rendelkező létesítmény. A jelenlegi formáját 2000-bennyerte el, amikor a meglévő vasbeton pillérvázas épületet egy falazott szerkezetű és rácsos tartóval kialakított tetővel ellátott épületrésszel bővítették ki. Az épület energetikai paraméterei mind a határoló szerkezetek, mind az épületgépészeti rendszerek tekintetében többnyire korszerűtlenek, a jelenlegi követelményektől elmaradnak. A primerenergia fogyasztás és károsanyag kibocsátás csökkentése, valamint a megújuló energia kapacitásának növelése érdekében az alábbi fejlesztések valósulnak meg: – tetőszerkezetének egységes kialakítása – épület homlokzatának hőszigetelése – a homlokzaton lévő nyílászárók cseréje – az épületben a fűtési rendszer korszerűsítése – napelemes rendszer telepítése.

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT! PROFI TETŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

MUNKAHELYI KÉPZÉSEK MEGVALÓSÍTÁSA A PROFI TETŐ KFT-NÉL

A kedvezményezett neve: Profi Tető Kft. Támogatás mértéke: 100%  A projekt címe: MUNKAHELYI KÉPZÉSEK MEGVALÓSÍTÁSA A PROFI TETŐ KFT-NÉL A szerződött támogatás összege: 11,37 MILLIÓ FORINT Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00478 A projekt befejezési dátuma: 2020.10.14 A cég egyik fejlődésének záloga a humánerőforrás fejlesztése. Az iparágban jelentős innovációnak számító robottechnológiát alkalmazó cégnél elengedhetetlen, hogy az alkalmazottak tudását, készségeit is fejlessze. Az alkalmazottak között jellemző a szakképzett munkaerő, akik szintén elkötelezettek a személyes fejlődés mellett. A cég hosszú távú célja a piaci szegmens és egyben az ügyfélszám növelése az építőipari piacon és egyúttal a humánerőforrás kapacitás folyamatos bővítése, ahol egyaránt fontos a minőségi és mennyiségi fejlesztés. A társaság hosszú, és középtávú stratégiája a technikai fejlesztésre, a szolgáltatás bővítésére, valamint a meglévő szolgáltatások magas színvonalon történő nyújtására koncentrál. A technológiai, ill. szolgáltatás fejlesztés mellett szükséges a munkavállalók képzése. A pályázat keretén belül megvalósult képzések: Az IPAR 4.0 képzés célja, hogy a résztvevők rálátást kapjanak az IPAR 4.0-s rendszer céljáról, működéséről és hasznosságáról, a képzés végére tegyék félre félelmüket az új rendszerekkel kapcsolatosan, s köteleződjenek el saját cégükben a rendszer használata mellett. Az önállóan használom az informatikai eszközömet – IKER 2 szintű képzés célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányába. Folyamatmenedzsment célja hogy a résztvevők ismerjék meg a folyamatmenedzsment alapvető fogalmait, elméleti hátterét. Sajátítsák el a főbb szabályokat és tűréshatárokat, legyenek képesek a vállalat tevékenységét folyamatokra leképezve a kontrollpontokat berakni és a különböző folyamatokban teljes biztonsággal tájékozódni. Legyenek képesek vállalati szinten folyamatmodelleket kialakítani, s ezeket a gyakorlati használhatóság szempontját figyelembe véve beilleszteni, illetve végigkísérni. Hatékony kommunikáció a tananyagegység célja, hogy a résztvevők olyan készségeket sajátítsanak el, amelyek képessé teszik őket arra, hogy hatékonyan, meggyőzően, mégis a másik fél egyetértésével kommunikáljanak. A tananyag célja megmutatni és elsajátítani a kommunikáció jelentőségét, buktatóit, a kommunikáció összetevőit, folyamatát, valamint a hatékony kommunikáció eszközeit és szabályait mások vissza-jelzéseknek kezelésétől az aktív hallgatáson át a kommunikáció buktatóinak megismeréséig és biztos elkerüléséig.  A modul végére a hallgatók ismerkedjenek meg a kommunikációs síkokkal, a azok megfelelő használatával. Együttműködés és időgazdálkodás képzés célja a különböző szintű vezetők felkészítése arra, hogy a szervezeten belül mind hatékonyabb együttműködés valósuljon meg, továbbá képesek legyenek a munkatársak időgazdálkodásának javítására is. Integrációt elősegítő, együttműködést fejlesztő tréning csapatépítő tréning. A résztvevők sajátítsák el az együttműködés és a konfliktuskezelés legalapvetőbb formáit, legyenek képesek zökkenőmentesen együttműködni. Legyen természetes a résztvevők számára a csapat egység, az egymással könnyebb elve, a segítő attitűd és az egymás elfogadása. Alakuljon ki természetes légkör a résztvevők között, senki ne érezze feszélyezve magát egyik oldalon se. A résztvevők készítsék el a csapat etikai kódexét, ismerjék annak tartalmát, és fogadják el, mint etikai alapszabályozó dokumentumot. Személyes hatékonyság a vezetésben a modul a személyes fejlődési lehetőségek feltárására összepontosít, erősíti a résztvevők magabiztosságát, önbizalmát, valamint tudatosságát különböző vezetői szituációkban. A modul célja megmutatni és elsajátítani a személyiségtipológia főbb elemeit az érzékelés gátjait és torzító elemeit, továbbá megtanítani ezeket gyakorlati alkalmazását. A projekt rövid távú célja a Profi Tető Kft. munkavállalói tudásának és készségeinek fejlesztése és ezáltal az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása, hatékonyabb együttműködés, valamint magasabb minőségű termékek előállítása. A képzések összeállítását megelőzően felmérésre kerültek a munkavállalói és vállalati képzési igények, majd azok összehangolását követően kialakításra került a képzési terv. A képzéseken a teljes munkavállalói kör részt vesz, az igények maximális figyelembe vétele mellett. Külső személyek nem kerültek bevonásra. A képzések ütemezésénél kiemelt figyelmet kellett fordítani a cég napi működésére, a szezonális időszakokkal összehangolni az egyes oktatásokat. A képzési terv tartalmazza a képzések hatékonyságának és a résztvevőknek az elégedettség mérését, amely kiváló alapot ad majd a következő képzési projektek tervezése során. A projekt során közvetlenül is érvényre jutnak az esélyegyenlőség szempontjai.

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT!

PROFI TETŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

BESZÁLLÍTÓI KAPACITÁSOK NÖVELÉSE A PROFI TETŐ KFT-NÉL

Támogatás összege: 257 713 500 Ft Támogatás mértéke: 49,84% A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.11.27 Projekt azonosító száma: GINOP-1.3.3-16-2018-00032 A Kft. tetőszerkezetek tervezésével és gyártásával, fűrészáru előállítással foglalkozik kezdetek óta. Forgalmazunk tetőfedő anyagokat is, azonban a kiegészítő elemek tekintetében egyéb szállítók termékeire hagyatkozunk, mivel gépi kapacitásunk nem elégséges a komolyabb volumenű termeléshez. Beszállítói kapcsolatban állunk a Creaton South-East Europe Kft-vel, azonban a jelenleginél több terméket tudnánk szállítani, ha gyártási kapacitásunkat növelnénk. Mindennek az alapfeltételét teremti meg az általunk igényelt támogatás. A saját előállítású termékekkel csökkenteni tudjuk költségeinket, ugyanakkor nem vagyunk kiszolgáltatva külsős gyártóknak. Az új termelés bevezetéséhez szükséges munkavállalóink képzése, valamint szervezetfejlesztési tanácsadás igénybevétele. Tekintettel az integrátor által alkalmazott előírásokra, bevezetjük az ISO 9001-es, valamint a MIR rendszert. Informatikai rendszerünk korrekt, de a termelésből objektív módon gyűjtött adatfeldolgozás elengedhetetlen, így kiegészítő modult szerzünk be a jelenlegi rendszerhez.

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT!

Termelésbővítés a Profi-Tető Kft – nél

A kedvezményezett neve: Profi Tető Kft. Támogatás mértéke: 30% A projekt címe: Termelésbővítés a Profi-Tető Kft – nél A szerződött támogatás összege: 20,15 MILLIÓ FORINT Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01222 A projekt befejezési dátuma: A projekt során megvalósuló kapacitásbővítés konkrétan: Targoncák: A megnövekvő gyártási kapacitásbővítéshez szükséges anyagmozgatást segíti. Élhajlító: Tetőszerkezet gyártási kapacitásunk bővítésének egyik eszköze Táblaolló: Az élhajlító gépet egészíti ki. Merítőkád: A tetőszerkezet gyártáshoz kapcsolód kapacitásunk bővítésének egyik eszköze, a gerendákat itt tudjuk impregnálni. Függőleges lapszabászgép: A tetőszerkezet gyártáshoz kapcsolód kapacitásunk bővítésének egyik eszköze, a tetőszerkezeti elemeket ezzel az eszközzel tudjuk precízen méretre vágni. Üzemcsarnok átalakítás: A tetőszerkezet gyártáshoz kapcsolódó kapacitásunk bővítésének egyik lépése, hogy növeljük a gyártási területet. Egy meglévő épületet alakítunk át, hogy az új eszközök elhelyezhetők legyenek.

Kedvezményezett neve: Profi Tető Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Profi Tető Kft.-nél

Támogatás összege: 14 703 200

Támogatás mértéke: 40%

Tényleges befejezési dátuma: 2020.06.30

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00624  

A projekt tartalmának bemutatása: Napjainkban az ERP rendszerek alkalmazása egyértelműen a versenyképesség alapvető feltételévé vált. A hatékonyság biztosításához egy új ERP rendszer bevezetése szükséges a régi helyett. Célunk a szállítási pontosság és a minőség javítása, csökken az erőforrásigényünk, javul a bevétel/befektetett eszköz és a bevétel/nyereség arányunk. Cél a dolgozói információáramlás sebesség javítása, a használt információk pontosságának növelése és a használt adatok visszakereshetővé és analizálhatóvá tétele. Az általunk elérni kívánt célok megvalósításához informatikai eszközöket veszünk igénybe, ami a mi esetünkben a Dyntell vállaltirányítási rendszer, bevezetését jelenti 13 funkcionális területtel

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT!
PROFI TETŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

RUGALMAS, CSALÁDBARÁT FOGLALKOZTATÁSI MÓDSZEREK BEVEZETÉSE A PROFI TETŐ KFT-NÉL

A kedvezményezett neve: Profi Tető Kft.
A projekt címe: RUGALMAS, CSALÁDBARÁT FOGLALKOZTATÁSI MÓDSZEREK BEVEZETÉSE A PROFI TETŐ KFT-NÉL
A szerződött támogatás összege: 10,67 MILLIÓ FORINT
Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2.-16-2016-00279
KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI ÚNIÓ TÁMOGATÁSÁT!

PROFI TETŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

A kedvezményezett neve: Profi Tető Kft.

A projekt címe: Készlet beszerzés a Profi Tető Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 149,99 millió forint

Projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31


A hitelből cégünk készleteit szeretnénk növelni.

Írj nekünk!

Név*
Adatkezelési hozzájárulás*

Kedves vásárlók!

Telephelyünk 2023.09.29-én és 30-án egész nap, 10.02-án 13:00-ig zárva tart.

Nyitás 10.02-án hétfőn 13:00.

Köszönjük a megértést!