fbpx

A tetőfelmérés új szintje

2024.02.23.

Milyen jó lenne egy teljes tetőt vagy akár egy egész épületet néhány perc alatt felmérni. Ez ma már nem álom. A mérőszalag ideje már a múltté.

Oktatást kaptak a Profi Tető munkatársai a drónos tetőfelmérésből. Nagyon vártuk ezt a pillanatot, hiszen nem csak időt spórolunk vele, de a felmérés pontosságát is jelentősen növeli. Arzenálunknak része lett egy lézertechnológiával ellátott Leika BLK drón. Teszt jelleggel felmértük a telephelyünket hogy lássuk mire is képes, és a végeredmény egészen elképesztőre sikeredett. Mindössze 20 perc alatt sikerült az egész telephelyünk felmérése. Ez azért is jelentős teljesítmény mert nem csak raktáraink vannak a telephelyen hanem a tetőfalunk is ahol több aprócska ház is található mind más és más tetőszerkezetekkel, formákkal. Az új drón páratlanul vette az akadályt – még a jelentős szél ellenére is – ha szeretnénk akár a raklapokat is megszámohatnánk annyira pontosra sikerült a felmérés.

Hamarosan a helyszíni felmérések során a többi 3D szkennerünkkel egyetemben már ezt az elképesztő eszközt is bevetésre küldjük, hogy támogassa tervező kollégáink munkáját, de a partnereink és a lakosság is számos előnyét élvezheti majd. Ezzel az új drónnal jelentősen csökkenthetjük a felmérések idejét – így kapacitásunk és a szabad időpontok száma is bővül – a tervezés és anyagszámítás szempontjából pedig olyan rendkívüli pontosságot garantál, amely messze felülmúlja a hagyományos módszerek, de még a korábbi 3D szkennereink eredményességét is. Ha érdekel működés közben is az új szerzeményünk nézd meg a csatolt videót vagy igényeld helyszíni felmérés szolgáltatásunkat.

A jövő a drónoké, és mi büszkén vezetjük az utat! Mert aki lemarad az kimarad.

Cserép trendek, formák és színek. Fő a változatosság!

Kerek cserép, szögletes cserép, sík cserép, hullámos cserép, piros cserép, foltos cserép, beton cserép, kerámia cserép… és még sorolhatnám őket tovább, cserépből is pont ugyanannyi fajta van, és ahányan vagyunk, annyi félét gondolunk tetszetősnek.

Elképesztően nagy a választék. Mit tegyek?

Tegyük fel, hogy olyan dologban kell döntenem, amihez nem értek és azt sem tudom hol álljak neki. Az egyik legfontosabb lépés, hogy segítséget kérek, kivitelezőtől, szakkereskedéstől vagy akár attól is aki már túl van egy tető felújításán. Sok okos dolgot hallhatunk tőlük.

Kinek jó egy előregyártott tetőszerkezet?

Gondolom mindenkinek, aki építkezik vagy felújít ismerős az a szituáció, amikor az elemi erők, határidők vagy a kialakult káosz miatt már alig várja azt a pillanatot, amikor befejeződnek a munkálatok.

Írj nekünk!

Név*
Adatkezelési hozzájárulás*

Kedves vásárlók!

Telephelyünk 2023.09.29-én és 30-án egész nap, 10.02-án 13:00-ig zárva tart.

Nyitás 10.02-án hétfőn 13:00.

Köszönjük a megértést!