fbpx

Új eszközökkel a fenntartható fejlődés útján

2023.10.26.

Ebben a blogposztban szeretnénk megosztani veletek a legújabb fejleményeket vállalkozásunk életében. 2022 februárjában egy kiemelkedő mérföldkőhöz értünk, amikor 195,269 millió Ft európai uniós támogatást nyertünk el a GINOP Plusz keretén belül a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00012 számú pályázaton.

Ezek a források lehetővé teszik számunkra, hogy továbbfejlesszük vállalkozásunkat és alkalmazkodjunk a vállalkozói szektor gyors technológiai, gazdasági és társadalmi változásaihoz. 

 

A projekt keretében számos újdonsággal bővült eszközparkunk és szolgáltatásaink köre:

 

■ 1 db Böcker AHK-36 Daru

■ Böcker Construction Junior – HD24K liftek

■ 1 db MTR 2560 x 2,5 NCC Motoros lemezolló

■ 1 db Palfinger PK 17.001 SLD3 daru

■ 1 db Leica BLK2FLY laserscanner

■ 1 db Leica BLK3D laserscanner

■ 1 db TruBend 3100 (B26) CNC élhajlító

■ 1 db Combilift C4000ET

 

Ezenkívül terveink között szerepel egy Üzleti Intelligencia rendszer bevezetése és üzemeltetése is. Ez a lépés segíteni fog abban, hogy hatékonyabban követhessük és elemzhessük vállalkozásunk adatait, és jobban megértsük piaci pozíciónkat.

 

Mint a fenntarthatóság hívei, telephelyünk energiaellátását is felújítjuk, és napelemes rendszert telepítünk annak érdekében, hogy csökkentsük környezeti lábnyomunkat. A zöld működés elkötelezett hívei vagyunk, és ezzel a lépéssel még inkább hozzájárulunk a fenntartható jövőhöz.

 

Az innováció és fejlődés mellett szintén fontosnak tartjuk a tudás és szakértelem átadását – ennek érdekében egy gyártásoptimalizáláshoz és automatizáláshoz kapcsolódó tanácsadási programot is megvalósítottunk. 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy ezen projektek révén előreléphetünk a fenntartható gazdaság felé, és a támogatás segítségével még erősebb és versenyképesebb vállalkozássá válhatunk. 

Kinek jó egy előregyártott tetőszerkezet?

Gondolom mindenkinek, aki építkezik vagy felújít ismerős az a szituáció, amikor az elemi erők, határidők vagy a kialakult káosz miatt már alig várja azt a pillanatot, amikor befejeződnek a munkálatok.

Elképesztően nagy a választék. Mit tegyek?

Tegyük fel, hogy olyan dologban kell döntenem, amihez nem értek és azt sem tudom hol álljak neki. Az egyik legfontosabb lépés, hogy segítséget kérek, kivitelezőtől, szakkereskedéstől vagy akár attól is aki már túl van egy tető felújításán. Sok okos dolgot hallhatunk tőlük.

Milyen ácskapcsolatokkal kell rendelkeznie egy jó tetőnek?

Ahogy az élet más területein, a tetőszerkezet készítésben is vannak jó, és még jobb megoldások. Ha megfelelő szakembert választunk, nincs olyan, hogy rossz tető. Annak idején, amikor még az ács szakma egy mesterség volt, és nem a csavarok tartották össze a tetőket, a szerkezet lelke a fakötés voltak. Minden szakembernek és ebben a szakmában mozgó tanoncnak erről a szóról rögtön a Gábor László tankönyv és a megannyi ábra ugrik be, de mit is jelent ez pontosan?

Írj nekünk!

Név*
Adatkezelési hozzájárulás*

Kedves vásárlók!

Telephelyünk 2023.09.29-én és 30-án egész nap, 10.02-án 13:00-ig zárva tart.

Nyitás 10.02-án hétfőn 13:00.

Köszönjük a megértést!